Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 95, 96, 97 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiolka17 napisał:
po charakterze pisma, jakie jest na recepcie

Moja przychodnia jest, kurcze, nowoczesna, recepty są drukowane 8)

Wiecie, że ToArro to od dziś pan licencjat? ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pią 13:20, 16 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Juniuś napisał:
Ewentualnie na polu w pobliskich wsiach, od poniedziałku może jadę na ogórki, choć szczerze mówiąc głęboko się nad tym zastanawiam. Nie wiem, czy wytrzymam w tym upale.

Jeśli myślisz o tym poważnie, to podziwiam, a jeśli rzeczywiście pójdziesz i wytrzymasz z 1 dzień, to będę bić pokłony. ;) Ja zastanawiałam się, czy się nie ruszyć na zbieranie wiśni, ale raczej odpuszczę. :)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Pią 13:21, 16 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Wiecie, że ToArro to od dziś pan licencjat?

Ano wiem :)

Juniuś, jak się zdecydujesz, to filtr minimum 30, słońce jest w tym roku dosłownie zabójcze.

PostWysłany: Pią 13:22, 16 Lip 2010
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

Shitzune napisał:
wiolka17 napisał:
po charakterze pisma, jakie jest na recepcie

Moja przychodnia jest, kurcze, nowoczesna, recepty są drukowane Cool

U mnie też. Ale wiesz, ten program był nadawany jakieś 6-7 lat temu. Wtedy takich luksusów nie mieli. ;)

Shitzune napisał:
Wiecie, że ToArro to od dziś pan licencjat? Wink

Wiemy, nagabywaliśmy go już. :mrgreen:

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Pią 13:23, 16 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Ja myślałam na wciskaniu ludziom jakiś ulotek O_o Ale stwierdziłam, że to trochę niegrzeczne. Był jeszcze pomysł z noszeniem wielkiego transparentu, czy jak to się nazywa z reklamą radia mojej miejscowości. Ale jak zobaczyłam pogodę długoterminową to spasowałam. Był jeszcze pomysł, żeby roznosić po domach gazetki typu Kaufland itp., co by mi najbardziej pasowało xD Ale akurat nie było wolnych miejsc.

Bannerek od Gusq :*
Avek od poprostuxzjawa :*

PostWysłany: Pią 13:24, 16 Lip 2010
Nathia
Stażysta
Stażysta

Pochwał: 1

Powrót do góry

Nathia napisał:
Ja myślałam na wciskaniu ludziom jakiś ulotek O_o Ale stwierdziłam, że to trochę niegrzeczne.

Moja koleżanka tak sobie dorabia. Ustawia się zazwyczaj na bazarku kub targu i moment jej wszystkie schodzą. :)

PostWysłany: Pią 13:27, 16 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Nathia, ulotki to bieda, ludzie patrzą na ciebie wilkiem i na dodatek marna płaca.

Juniuś, od sierpnia będę pracować w mojej lokalnej przychodni. Będę odbierać telefony i zapisywać pacjentów, wydawać recepty na stałe leki, wyjmować karty i ogólnie takie papierkowe rzeczy. I to nie przez dwa tygodnie, jak myślałam wczoraj, ale przez cały miesiąc. :jupi:
A ty gdzie będziesz praktykować?

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pią 13:27, 16 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:
Dzisiaj śmiałam się tak mocno, że napój poleciał mi nosem przy kolesiu, który mi się strasznie podoba. Rozbawiło mnie to jeszcze bardziej i rechocząc niechcący puściłam głośnego bąka. YAFUD

Więcej... http://www.yafud.pl/najlepsze/3/#ixzz0tqdFb9yL

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mocarne rzeczy bywają :D w sumie demoty różnią się trochę "humorem", yafud bardziej przypomina mi basha :D

PostWysłany: Pią 13:31, 16 Lip 2010
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

Ewel napisał:
Cytat:
Dzisiaj śmiałam się tak mocno, że napój poleciał mi nosem przy kolesiu, który mi się strasznie podoba. Rozbawiło mnie to jeszcze bardziej i rechocząc niechcący puściłam głośnego bąka. YAFUD

Więcej... http://www.yafud.pl/najlepsze/3/#ixzz0tqdFb9yL

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

mocarne rzeczy bywają

Ewel, luknij na to:
Cytat:
Dzisiaj z mężem odwiedziliśmy jego rodziców, którzy z zawodu są terapeutami. Zajrzałam do ich "domowego biura" w poszukiwaniu czystej kartki papieru. Zamiast tego znalazłam wydrukowane kopie wszystkich maili i wiadomości na gadu-gadu jakie kiedykolwiek między sobą wysyłaliśmy z dopiskami jego matki i pozaznaczanymi całymi fragmentami moich wypowiedzi. YAFUD

Więcej... http://www.yafud.pl/najlepsze/51/#ixzz0tqdwzoSm
:mdleje: :mrgreen:

PostWysłany: Pią 13:33, 16 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Dzieńdoberek ;) Co u Was słychać w ten słoneczny,upalny dzionek ?? Przyznaje,że robienie remontu w taka pogodę,to gorsze niż kara ;/

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Pią 13:36, 16 Lip 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Przyznaje,że robienie remontu w taka pogodę,to gorsze niż kara ;/

Oj, wiem coś o tym - parę dni temu odmalowywałam pokój.

Muszę już zmykać. :papapa:

PostWysłany: Pią 13:38, 16 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Ja też zastanawiałam się nad pracą w wakacje, ale uznałam że jeśli nie mam skończonych 18 lat to nawet na mnie nie spojrzą, mimo, że starać się o prace można od 16 lat... No ale w przyszłym roku, gdy magiczna osiemnastka już zostanie wybita :twisted: zobaczymy, zobaczymy... chciałabym spróbować w jakimś barze, ale nie wiem czy z moimi trzęsącymi się rękami i zaburzoną przyczepnością do podłoża dam radę :lol:

A tak w ogóle to witam wszystkich :)

PostWysłany: Pią 13:40, 16 Lip 2010
Chasper
Onkolog
Onkolog

Pochwał: 6

Miasto: Wrocław
Powrót do góry

Chasper :serducho:
Teoretycznie od 16 lat można, ale pracodawcom nie chce się bawić w te wszystkie formalności, prościej jest zatrudnić kogoś pełnoletniego...

PostWysłany: Pią 13:44, 16 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:
Juniuś, jak się zdecydujesz, to filtr minimum 30, słońce jest w tym roku dosłownie zabójcze.

wiem, sama się o tym niestety przekonałam :roll:

Shee
, to świetna robota ci się trafiła, u mnie na coś takiego nie było by szans. Pojadę na te ogórki i zobaczę. W zeszłym roku już byłam, ale gdzie indziej i była akurat praca w szklarni. Raz było parno, raz duszno, kręgosłup mi wysiadał, ale zawsze na drobne wydatki zarobiłam. Przeszkadzał mi jednak w pracy wtedy zły humor i płacz między liśćmi, to nie było fajne :-D a jeśli chodzi o praktyki na studiach, to nie wiem jeszcze gdzie będę miała. Zastanawiam się, czy wziąć u siebie w mieście, czy w Opolu, ale pewnie zostanę przy swoim. Mamy szkołę specjalną, szpital (no tak, zabrzmiało, jak by to było nieoczywiste), szkoły, w których są klasy integracyjne, więc myślę, że coś znajdę dla siebie. Pierwsze praktyki i tak mam jako obserwator, kolejne chyba w przyszłym roku we wrześniu.

Chasper
, masz dla mnie jakiś dobry jogurcik? :mrgreen:

PostWysłany: Pią 13:46, 16 Lip 2010
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

ładnie to tak pisać o nieobecnym?

teraz muszę się zastanowić czy mogę nadal się z Wami zadawać :P

PostWysłany: Pią 13:47, 16 Lip 2010
ToAr
(prze)Biegły Rewident
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 95, 96, 97 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 96 z 636

Skocz do: