|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 94, 95, 96 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ewel napisał: | A u mnie dziś znośniej, niebo lekko zachmurzone, temperatura bliżej optymalnej Wink |
Zazdroszczę. U mnie tropiki. ;)
Kojarzy ktoś może w którym odc. Wilson podczas rozmowy z Housem udawał Boga? :)
|
|
Pią 12:33, 16 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Kojarzy ktoś może w którym odc. Wilson podczas rozmowy z Housem udawał Boga? Smile |
Youtube mówi, że to Skin Deep (Season 2, Episode 13) :)
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Pią 12:38, 16 Lip 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel dziękuję Ci pięknie. :]
A tak w ogóle to się nie przedstawiłam: Wiolka jestem. :mrgreen:
|
|
Pią 12:44, 16 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Ewel dziękuję Ci pięknie. :]
A tak w ogóle to się nie przedstawiłam: Wiolka jestem. :mrgreen: |
Miło mi :) Jam Ewelajna, niegdyś przodownik pracy i rozpusty - dziś już tylko legenda tego forum ;)
|
|
Wysłany:
Pią 12:50, 16 Lip 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | niegdyś przodownik pracy i rozpusty - dziś już tylko legenda tego forum Wink |
Nie przesadzaj. Wiesz, możesz połączyć obydwa i być żywą legendą siejącą rozpustę (i ew. pracę). ;)
Cytat z yafud.pl
Cytat: | Dzisiaj rano po wstaniu, jeszcze nie do końca obudzona, zgodnie z moim rytuałem poszłam się zważyć. Jak tylko stanęłam na wadze łazienkowej usłyszałam głośny trzask. Okazuje się, że mój synek postanowił sprawdzić czy faktycznie jestem taka zamotana z rana, że nie zorientuję się jak podmieni wagę na mojego nowego laptopa. | :mrgreen:
|
|
Pią 12:54, 16 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ależ mam zboczone cyferki w liczbie postów: Posty: 9696 :D
wiolka17 napisał: | Wiesz, możesz połączyć obydwa i być żywą legendą siejącą rozpustę (i ew. pracę). Wink |
Trudność powrotu rośnie wprost proporcjonalnie do czasu odwyku ;] A u mnie odwyk był przydługawy :D
Dodano 2 minut temu:
wiolka17 napisał: | Cytat:
Dzisiaj rano po wstaniu, jeszcze nie do końca obudzona, zgodnie z moim rytuałem poszłam się zważyć. Jak tylko stanęłam na wadze łazienkowej usłyszałam głośny trzask. Okazuje się, że mój synek postanowił sprawdzić czy faktycznie jestem taka zamotana z rana, że nie zorientuję się jak podmieni wagę na mojego nowego laptopa.
Mr. Green |
ostroooooooooooo :D
|
|
Wysłany:
Pią 12:59, 16 Lip 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel napisał: | wiolka17 napisał:
Wiesz, możesz połączyć obydwa i być żywą legendą siejącą rozpustę (i ew. pracę). Wink
Trudność powrotu rośnie wprost proporcjonalnie do czasu odwyku ;] A u mnie odwyk był przydługawy Very Happy |
Nie wierzę Ci. Uzależnieni nie rzucają swoich 'przyzwyczajeń' na zawsze, tylko zmieniają (że tak powiem) przedmiot zainteresowania. ;) Tak więc spowiadaj się: porzuciłaś forum, ale przerzuciłaś się na...? ;) :>
Cytat:
Dzisiaj rano po wstaniu, jeszcze nie do końca obudzona, zgodnie z moim rytuałem poszłam się zważyć. Jak tylko stanęłam na wadze łazienkowej usłyszałam głośny trzask. Okazuje się, że mój synek postanowił sprawdzić czy faktycznie jestem taka zamotana z rana, że nie zorientuję się jak podmieni wagę na mojego nowego laptopa.
Mr. Green
ostroooooooooooo Very Happy |
Z tego co czytam, to takie tekstowe demotywatory. ;)
|
|
Pią 13:02, 16 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A jedzenie kebaba w gabinecie zabiegowym - bezcenne. |
Mam rozumieć, że pacjent-kebab tego nie przeżył? ;)
|
|
Pią 13:08, 16 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Tak więc spowiadaj się: porzuciłaś forum, ale przerzuciłaś się na...? |
Życie :) Pochłonęło mnie skubane w całości ;) A będzie jeszcze gorzej: licencjat, "kariera" naukowa, szkolenie na nauczyciela, praktyki, and so on :P
wiolka17 napisał: | Z tego co czytam, to takie tekstowe demotywatory. Wink |
To się zapoznam pewnie :D Bo demoty, to codziennie przeglądam :D
Shitzune napisał: | Cztery godziny użerania się z pacjentami i półtorej wprowadzania danych do KSu. Całe szczęście, że był wentylator. A jedzenie kebaba w gabinecie zabiegowym - bezcenne. |
Praktyki jakieś :>
|
|
Wysłany:
Pią 13:09, 16 Lip 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak więc spowiadaj się: porzuciłaś forum, ale przerzuciłaś się na...?
Życie Smile Pochłonęło mnie skubane w całości Wink A będzie jeszcze gorzej: licencjat, "kariera" naukowa, szkolenie na nauczyciela, praktyki, and so on Razz
|
Ahaaaa. ;)
Z tego co czytam, to takie tekstowe demotywatory. Wink
To się zapoznam pewnie Very Happy Bo demoty, to codziennie przeglądam Very Happy |
Ja już jestem na 34. str na yafudzie. ;) A z demotami też mam tak jak Ty. Eh, uzależnienia. ;)
|
|
Pią 13:12, 16 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Nie, praca na wakacje. |
No tak, praktyki to dopiero w czasie studiów, się zagalopowałam troszku :D
W przyszłe wakacje też planuję pójść do pracy zarobkowej, ale na planach się może skończyć...za dobre dziecko ze mnie po prostu ;)
|
|
Wysłany:
Pią 13:16, 16 Lip 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | wiecie, co mówią o charakterach pisma u lekarzy, święta prawda |
Kiedyś był jakiś program w tv i zgłosił się aptekarz z bodajże 20-letnim stażem i powiedział, że po charakterze pisma, jakie jest na recepcie jest w stanie rozpoznać każdą specjalizację. Dali mu chyba coś koło 10 świstków i nie pomylił się ani razu. :)
|
|
Pią 13:17, 16 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee, gdzie pracujesz? Brzmi ciekawie ;)
U nas co najwyżej mogła bym zahaczyć o pracę w jakimś barze, ugh. Ewentualnie na polu w pobliskich wsiach, od poniedziałku może jadę na ogórki, choć szczerze mówiąc głęboko się nad tym zastanawiam. Nie wiem, czy wytrzymam w tym upale.
Ja praktyk nie będę miała we wakacje, bo zapewne będę robiła je w szkole. Pierwsze już w lutym :P
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pią 13:18, 16 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 94, 95, 96 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 95 z 636 |
|