|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 90, 91, 92 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Hello :] pierwsza rzecz: MAŁPA ROBI USTĘPOWANIA :jupi: nikt nie wie o co chodzi, ale to dużżżży powód do radości, szczególnie na tej Kobyle :D
druga rzecz: wybywam jutro na cały weekend na zawody, kciuki mają być mocno zaciśnięte bo ogólnopolskie, także wpadłam się pożegnać...
rzecz trzecia i ostatnia: kto chce razem ze mną zamordować moje gadu? :killer: :evil: :evil:
|
|
Wysłany:
Czw 20:27, 15 Lip 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
ToAr napisał: | buu! jutro obrona, a ja niewiele umiem! |
Kłamiesz :> Na 100% wszystko umiesz ale kciuki będe trzymał.
Shitzune napisał: | Mój pierwszy odruch to pomóc, ale wiem, że póki nie zobaczę, to się nie dowiem, jak zareaguję. |
Wiesz wydaje mi się, że to jest naprawde ważne w tym zawodzie. Wiesz musisz studiować coś co będzie dawało Ci jakąś tam radość, byle by to nie były studia z przymusu. Mój brat chodził do liceum na bio-chem ale w ostaniej klasie coś mu się odwidziało na maturze zdawał historię a teraz jest socjologiem który udziela porad w Orange. I mimo, że ledwo zgarnia średnią krajową to jest zadowolony z życia. Na Twoim miejscu wybrałbym politechnikę, nawet tą biotechnologię. Zawsze potem możesz uczyć techniki w gimnazjum i dawać korki z biologi licealistom :D
|
|
Czw 20:28, 15 Lip 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Wiesz musisz studiować coś co będzie dawało Ci jakąś tam radość, byle by to nie były studia z przymusu. |
Ja wiem, że ja potrzebuję jakiegoś kopa w życiu, bo inaczej zgnuśnieję...
lesio napisał: | Na Twoim miejscu wybrałbym politechnikę, nawet tą biotechnologię. Zawsze potem możesz uczyć techniki w gimnazjum i dawać korki z biologi licealistom |
Ja się boję, że nie dam sobie rady. Historii czy biologii zawsze można się wykuć, ale chemię czy fizykę trzeba rozumieć, a tam wszystko się wokół chemii i fizyki kręci. Strasznie źle to zrobili, powinni obowiązkowo chemię wprowadzić na rekrutację. A ja przecież rozszerzenia nie miałam, więc nie dość, że musiałabym nadrabiać liceum, to jeszcze uczyć się nowych rzeczy (nie tylko z chemii, z matmy też).
Jest też nadzieja, że się na biotech nie dostanę i będę miała problem z głowy.
ToArro, dasz radę! Będę trzymać za ciebie kciuki, jak będę siedzieć jutro na kursie instruktażowym.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Czw 20:33, 15 Lip 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej!
Zastanawiam się, jaki film sobie odpalić i w międzyczasie wpadłam tutaj. :)
Kciuki za ToAra i Arroch oczywiście będą trzymane. :]
|
|
Czw 20:34, 15 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | ToArro, dasz radę! |
ToArro ma nadzieję, że da radę :) później jeszcze magisterkę dokończyć (jeszcze 1,5 rozdziału :/) i zdobyć pierwszy tytuł zawodowy!
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Czw 20:36, 15 Lip 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | jak będę siedzieć jutro na kursie instruktażowym. |
A propo, to jaką pracę znalazłaś ? :>
Shitzune napisał: | Ja się boję, że nie dam sobie rady. Historii czy biologii zawsze można się wykuć, ale chemię czy fizykę trzeba rozumieć, a tam wszystko się wokół chemii i fizyki kręci. |
Ale tego nie wiedziałaś, jak składałaś papiery na ten kierunek ? Bo takie rzeczy to chyba da się sprawdzić w każdej chwili.
|
|
Czw 20:38, 15 Lip 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch trzymam kciuki! Ej, ej podasz mi swój numer na priv żebyś mi napisała jak Ci zawody poszły? Bo ja wybywam na całe 2 tygodnie :(
ToAr ja również trzymam! mocno, mocno. Będzie dobrze :wink:
LUDZIE. WARIUJĘ. Dziś 3h poza domem z Galerii do Galerii a to dopiero początek. Jeszcze dziś muszę zrobić pranie ręczne i jutro pozałatwiać mnóstwo spraw.
|
|
Wysłany:
Czw 20:40, 15 Lip 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann jasne :) zaraz Ci podeślę i dzięki za kciuki!! ale mam każdy dzień relacjonować czy chcesz ogólnego esa w niedzielę, już "po" ?? ;>
wiolka17 dzięki, dzięki :)
Muszę chyba powoli wziąć się za pakowanie...
|
|
Wysłany:
Czw 20:43, 15 Lip 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | ToAr ja również trzymam! mocno, mocno. Będzie dobrze |
dziękuje
ann napisał: | Arroch trzymam kciuki! Ej, ej podasz mi swój numer na priv żebyś mi napisała jak Ci zawody poszły? |
a to mojego wyniku już nie chcesz znać :>?
Shitzune napisał: | Idę oglądać "My fair lady" z Audrey Hepburn. Jeszcze tu zajrzę. |
A ja nie wiem co z sobą zrobić :roll: :roll: :roll:
|
|
Wysłany:
Czw 20:43, 15 Lip 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch masz cały czas relacjonować! Choć nie chcę Cię aż tak wykosztowywać :* Więc to będzie zależało od Ciebie! Bo ja mogę czytać Twoje smsy zawsze i wszędzie :) tylko kasa leci, niestety.
ToAr oczywiście że chcę! A doznałam tego zaszczytu by otrzymać Twój numer komórkowy? :mrgreen:
Cytat: | A ja nie wiem co z sobą zrobić Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
|
możesz pomóc mi prać :P sporo tego jest.
Więc ja zajrzę też za kilkanaście minut do Was.
|
|
Wysłany:
Czw 20:47, 15 Lip 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | ToAr oczywiście że chcę! A doznałam tego zaszczytu by otrzymać Twój numer komórkowy? |
teraz nie wiem, muszę się zastanowić, bo to nie wyszło z Twojej inicjatywy o!
ann napisał: | możesz pomóc mi prać |
yyyy.... to ja już sobie coś znajdę.
|
|
Wysłany:
Czw 20:49, 15 Lip 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch :lanie: to gdzie te cuksy słać? :mrgreen:
ToAr napisał: | ann napisał:
Arroch trzymam kciuki! Ej, ej podasz mi swój numer na priv żebyś mi napisała jak Ci zawody poszły?
a to mojego wyniku już nie chcesz znać chtry? |
ToAr, wszyscy wiemy, że jutro radośnie wbiegniesz na RwT, chwaląc się wynikiem. ;)
|
|
Czw 20:49, 15 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | ToAr, wszyscy wiemy, że jutro radośnie wbiegniesz na RwT, chwaląc się wynikiem. |
no nie wiem, wcale tego nie czuję, zostało mi jeszcze tylko 13 godzin! Gdzie moja biblia z rachunkowości?
|
|
Wysłany:
Czw 20:52, 15 Lip 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | Arroch masz cały czas relacjonować! Choć nie chcę Cię aż tak wykosztowywać :* Więc to będzie zależało od Ciebie! Bo ja mogę czytać Twoje smsy zawsze i wszędzie :) tylko kasa leci, niestety.
|
puściłaś mi dzownka? ;> bo telefon mam na dole...
dobra, będę relacjonować codziennie wieczorem :D
Dodano 53 sekund temu:
ToAr don't worry będzie dobrze :D jak chcesz to mogę Ci wysłać na PW mój numer to mi napiszesz jak Ci poszło ;>
|
|
Wysłany:
Czw 20:57, 15 Lip 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 90, 91, 92 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 91 z 636 |
|