Zmieńmy temat tego, co się stało na coś przyjemniejszego. Chociaż właściwie to chyba powinnam się schować przed światem i trochę przeanalizować. I raz na zawsze podjąć "męską" decyzję i wprowadzić słowa w czyn, bo póki co tylko gadam i gadam. Bez sensu, o.
maybe_55 no ba! I to od tego ma się takie nazwisko, aby by rozpoznawalnym nawet bez podania adresu :D
Muszę lecieć! Paaaa!
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Wto 16:14, 13 Lip 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 16:16, 13 Lip 2010
Gusia, nie, w PS'ie pokombinowałam i wyszło, jak wyszło :P idę pić kawę z rodzicami.
alhambra napisał:
długa i nudna historia
chętnie jej posłucham
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 16:18, 13 Lip 2010
Nic *niewinna* Ja nic , nic... Jedynie jej piosenkę pisałam xD*szczerzy się*
nooo, niech będzie.
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 16:18, 13 Lip 2010
Mówiąc najkrócej i najogólniej, bardzo źle ulokowałam swoje uczucia i nie wiem od jakiegoś czasu, jak się z tego wyplątać. Im bardziej chcę to zmienić, tym bardziej brnę. Najlepiej zerwać kontakt w takich sytuacjach, ale tu tkwi problem :(
Yes, It's me. :D Tzn. Nie cała ja. :P
kawałek mnie.
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 16:23, 13 Lip 2010