hattrick - nasza nauczycielka jak jest zdenerwowana to wali tekstem "dziewczyneczko/chłopczyczku! wstań!"
dana dziewczyneczka bądź chłopczyczek wstaje, pani kontynuuje temat lekcji.
15 min później nadal stojący osobnik pyta "prosze pani,a czy ja moge już usiąść?"
wtedy pani sobie przypomina o jego istnieniu :mrgreen:
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 18:57, 31 Maj 2010
Jig Z nami to jeszcze nie jest tak źle... Co prawda jakbym komuś zaproponowała jakąś zabawę to by chyba pomyślał,że zwariowałam,ale jak jest ładna pogoda to całe godziny spędzamy na boisku. Gadamy,opalamy się,gramy w butelkę,parę osób w piłką. Nikomu się nie spieszy do gier albo telewizji. Co najwyżej mi trochę do was :D
dla mnie lepsza, skupia się na Salander
ja raczej nie czytam kryminałów, ale dosłownie wpadlam w to Millennium i już zamówiłam w empiku 3 część, bo nikt ze znajomych nie ma.
2tom - 700 stron
3 tom - 800 stron
:jupi: Więc stron to więcej czasu na zachwyty, ale z kolei więcej opuszczenia sie w nauce i ignorowania otoczenia. Analiza konsekwencji...
Salander jest mega-super-zarąbista. Podziwiam ją.
Spojler:
Ona chyba nie będzie w ciąży z Blomkvistem, prawda?
nie, zazwyczaj każe usiąść, bylebyśmy tylko dali jej spokój.
Dodano 32 sekund temu:
Nutty Nettie napisał:
Opisy przyrody
przeczytaj "Nad Niemnem" ;)
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 19:02, 31 Maj 2010
Łażenie po drzewach, taaaak!
Ale za naszych czasów to chyba jeszcze nie były takie popularne gry komputerowe... pamiętam, jak na topie była Nokia 3310, ach, byłam wtedy jakoś w piątej klasie podstawówki ;)
Ostatnio nawet znalazłam taką grupę na facebooku - "pamiętam czasy, kiedy blackberry i apple były tylko owocami...".
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Hatt Dżentelmenom to może nie...Niestety nie znam takich
zadaj im pytanie, czy używają takich słów, bo ich słownik nie zawiera bardziej wyszukanych słów i dlatego są zmuszeni używać tak prostych i mało skomplikowanych, jakimi są przekleństwa.
JigSaw widzę, że mieliśmy podobne zajęcia w dzieciństwie Wink chociaż nie wspomniałeś o bardzo ważnym aspekcie, jakim jest włażenie na drzewa
Tak...tylko, że drzewa potrafiły być brutalne a gałązki oddawały z nawiązką :hahaha: Miałem do niedawna swoją ulubioną jabłoń na którą kiedyś wlazłem i siedziałem przez 2 godziny bo zejść nie umiałem. W tamtym roku starszy ją ściął:/ U nas dziewczyny jeszcze w gumę grały, a my w piłę kopaliśmy...no i badminton obowiązkowo na środku drogi
:hahaha:
Cytat:
JigSaw, Shocked wzbudziłeś we mnie szczerą zgrozę tym artykułem. W mojej mamie również.
Mi kuzyn linka podesłał z pytaniem czysto technicznym: jak ona tego psa do tego zmusiła o.O I jaka rasa też nie napisali :/
Cytat:
Gadamy,opalamy się,gramy w butelkę,parę osób w piłką.
Tak, gra w butelkę na szkolnych wycieczkach i biwakach... niezapomniane wrażenia ;)
Cytat:
przeczytaj "Nad Niemnem"
Hej, ja uwielbiałem nad Niemnem ...
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Pon 19:06, 31 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pon 19:03, 31 Maj 2010
Ale za naszych czasów to chyba jeszcze nie były takie popularne gry komputerowe... pamiętam, jak na topie była Nokia 3310, ach, byłam wtedy jakoś w piątej klasie podstawówki
u nas stare simensy były najbardziej popularne. swojego staruszka jeszcze mam w szafce.