Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Jan Leon Białobrzeski
Podnoszę broń przeciwnika i pomijając honorowe zasady tnę leżącego przeciwnika w prawe biodro. Następnie rzucam się na pomoc towarzyszce.
|
|
Sob 20:46, 03 Kwi 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Helena Mikulczyk
Zaczynam uspokajać się . Jest nadzieja , jest krzyczę na cały głos uradowana .
|
|
Wysłany:
Nie 15:57, 04 Kwi 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jan Leon Białobrzeski
Raniony przeciwnik zawył głośno, ale ciebie już to nie obchodziło, zeskoczyłeś z wozu i pędzisz w stronę Elizy walczącej z dwoma banitami. Przebiegłeś raptem dwa kroki i zobaczyłeś, jak Eliza powala jednego z nich i już sposobi się to zwarcia z drugim. W tym samym czasie młoda dziewka leżąca skulona na ziemi krzyczy coś głośno.
Eliza Firlej
Uderzasz szybko na odlew, lecz twój przeciwnik odbija cięcie i błyskawicznie odpowiada. Zbijasz ostrze i odpowiadasz cięciem na głowę, szlachcic odskakuje dwa kroki w bok i tnie błyskawicznie w twoją pierś. Zdążyłaś tylko zobaczyć ostrze i przesunąć ciało tak, że ostrze rozcięło ci skórę tuż nad lewą piersią. Czujesz ból oraz krew cieknącą z rany...
Gertruda Ratczyńska oraz Anastazja Fiodorow
Odepchnięty szlachcic, zaczął się z tobą szarpać próbując złapać rękoma twoje piersi. Próbujesz się wyrwać, ale to nic nie daje. Nagle widzisz jak jak jakaś kobieta podchodzi do stołu i z krzykiem odpycha pijaczynę tak, że ten spada z ławy na klepisko. Następnie kobieta przedstawia ci się podając rękę.
Helena Mikulczyk
Widzisz jak zbliża się do was towarzysz owej panny, która walczy z twoim napastnikiem. Kiedy jesteś juz spokojna i chcesz podnieść się z ziemi widzisz, jak panna zostaje raniona i robi parę kroków w tył...
|
|
Sro 15:41, 07 Kwi 2010 |
|
Korn
Neurolog

Pochwał: 9
Miasto: Mielec/Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gertruda Ratczyńska
Podaję rękę i przedstawiam się Jestem Gertruda Ratczyńska. Miło poznać. Ah no i dziękuję za pomoc!
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Sro 15:47, 07 Kwi 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jan Leon Białobrzeski
Jak najszybciej podbiegam do leżącej dziewczyny i pomagam jest wstać. Mówię, Niech waćpanna wstaje i poczeka aż rozprawimy się z tymi psubratami, natychmiast podnoszę szablę i krzyczę do oprycha walczącego z Elizą: Zamiast z białogłową stawać w szranki, ze mną się spróbuj łotrze.
|
|
Sro 20:56, 07 Kwi 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gertruda Ratczyńska
Idę za Anastazją, siadam przy stole. Eh.. Bardzo mi zależy na dostarczeniu pewnej przesyłki...A właściwie listu. Wyruszam stąd o świcie. Muszę już iść, potrzebuję dużo snu przed wyprawą Żegnam się z dziewczyną.
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Sob 11:55, 24 Kwi 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gertruda Ratczyńska i Anastazja Fidorow
Obydwie wstajecie od stołu i już macie iść każda w swoją stronę, gdy nagle słyszycie krzyki z zewnątrz. Wszyscy goście, w większości już pijani, zaczynają się tłoczyć w drzwiach aby zobaczyć co się dzieje.
Eliza Firlej
Rana zaczyna obficie krwawić, a ty bardzo szybko opadasz z sił. Jak przez mgłę widzisz przeciwnika i słyszysz przytłumiony krzyk Jana. Twój przeciwnik korzystając z okazji obala Cię kopniakiem i rzuca się na twojego towarzysza.
Jan Leon Białobrzeski
Banita odwraca się do ciebie i naciera jak oszalały. Tnie na głowę, w kłąb, wrąb, macha szablą jak opętany. Za każdym razem się zastawiasz, ale czujesz że długo nie pociągniesz. Twój przeciwnik też chyba zdaje sobie z tego sprawę, gdyż na jego twarzy pojawia się paskudny uśmiech, rozciągający jego blizny w ohydne wzory.
Helena Mikulczyk
Czujesz jak ktoś łapie cię za włosy i ciągnie w dół. Przerażona zaczynasz krzyczeć, ale jest już za późno. Przeszyta kindżałem padasz na ziemie i po chwili umierasz. (o.O ann odmówiła dalszej gry)
|
|
Sob 10:30, 29 Maj 2010 |
|
Korn
Neurolog

Pochwał: 9
Miasto: Mielec/Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jan Leon Białobrzeski
Zaciskam mocno dłoń na szabli parując ciosy. Staram się wyprowadzać się wyprowadzać kontrataki i nie ustępować pola przeciwnikowi.
|
|
Sob 19:07, 29 Maj 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gertruda Ratczyńska
Podchodzę do wyjścia i przepycham się przez tłum rozkrzyczanych ludzi. Próbuję zobaczyć co się dzieje. Niestety nic nie widać...Wołam Anastazję, żeby pomogła mi przepchać się przez grupę osób.
|
|
Wysłany:
Nie 9:45, 30 Maj 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|