Gorm :lol: To dobrze. Ja najczęściej mam Ekhem..baardzo dziwne tzn. zboczone sny... Ostatnio mi się śnił kolega
Spojler:
w bokserkach i on stał przed drzwiami przebieralni damskiej. Tłukł się do drzwi i wrzeszczał : "Ineska( kolezanka ) wyłaź, Ineska wyłaź!". Ineska normalnie w samej bieliźnie! A potem on wyważył drzwi, dziewczyny podniosły pisk, a Ineska wyskoczyła przez okno :lol: Dziwaczny sen. :shock:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 19:08, 27 Maj 2010
Mi też się nigdy nikt z Was jeszcze nie śnił.
Ale moje sny są dziwne, nigdy takie normalne. Więc pewnie to dobrze, bo do tego byłoby pewnie jakieś chore tło i fabuła..
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :* TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
No proszę, człowiek wchodzi do RwT, a tam ludzie opowiadają sobie ero-sny. Nieładnie.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
ja za to w Mrągowie widze podobnych ludzi do , Niektórych z Was
Ja kiedyś widziałam w Myślenicach gościa strasznie podobnego do Thombike'a! [ nie wiem czy go jeszcze kojarzycie..teraz juz tu nie wchodził od dawna ] :shock:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 19:09, 27 Maj 2010
Czw 19:11, 27 Maj 2010
Ja kiedyś widziałam w Myślenicach gościa strasznie podobnego do Thombike'a! [ nie wiem czy go jeszcze kojarzycie..teraz juz tu nie wchodził od dawna ] Shocked
Ja kojarzę i to bardzo dobrze.
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :* TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Gusq wiesz, że jesteś jedną z niewielu osób dla których Gorm jest taki miły :shock:
Shee nie narzekaj, a kto tu ostatnio z Jigiem o różnych zÓych i ero rzeczach rozmawiał co :> :twisted:
Czw 19:12, 27 Maj 2010
Nimfka napisał:
Gusq wiesz, że jesteś jedną z niewielu osób dla których Gorm jest taki miły
Na prawdę ?
Ja twierdzę, że Gorm jest miły, towarzyski i misiasty! ^^
Czw 19:15, 27 Maj 2010
Gusq, to prawda. Ale ja po prostu nie chciałam zaczynać, bo to dopiero początek mojego abonamentowego miesiąca, a już przekroczyłam za sms'y :shock: Muszę uaktywnić moją drugą kartę, na której jest dużo takiej.