Nie lubię bólu i jeśli chodzi o śmierć, to tylko tego się boję.
Szkoda. Nie mogę dla cb pisać scenariuszy na śmierć. Kocham ból. Znaczy oglądać , ale tylko w filmach. Jednynego bólu nie lubię , to ja wbijam przypadkiem sobie szydełko w palec jak robie dreda . Ałłłłłaaa
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 11:55, 16 Maj 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 11:56, 16 Maj 2010
Hambara pisz :twisted:
Ja bym tak chciała od czasu do czasu jakiś zÓy sen mieć, dajcie mi trochę swoich :P
Nie 11:57, 16 Maj 2010
:hahaha: ja bym tego psychicznie nie wytrzymała :D
alhambra napisał:
przyznaj się
eh..dobra ale nikomu nie mówcie :P
Spojler:
śnił mi się trójkąt - chaseron i ja :hahaha:
a jak sobie zrobiłam quiz na facebooku "jaką chorobę psychiczną masz to mi wyszło że jestem zdrowa :hahaha: jasne :mrgreen:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 11:59, 16 Maj 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 12:00, 16 Maj 2010
Gusq ja już nie mam z nią zajęć i jej nie widuję :-?
Znikam, wpadnę może później.
Nie 12:02, 16 Maj 2010
Nie 12:04, 16 Maj 2010
Hambarr fajny sen :twisted:
Mi też wyszło, że zdrowa jestem, nie wiem jakim cudem :shock:
Gusq a zwykłego Huddy nie masz w repertuarze, bo ja za czymś takim bym była :D
Nie 12:05, 16 Maj 2010