Hambarr szybko się ściągają, 1 sezon w 1 dzień jak masz kompa długo włączonego. Online też można oglądać ;)
Gusq to widzę, że ostra impreza była :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 11:15, 16 Maj 2010
Junius to super ;D a mój net to w ogóle maga szybki więc nie bedzie problemu.
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 11:17, 16 Maj 2010
Tak z ciekawości: "The L word" to zÓy serial? :> :D
Nie 11:18, 16 Maj 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 11:20, 16 Maj 2010
Nie jest zÓy, jest o biseksualistach i lesbijkach. Bardzo fajny.
Hambarr, u mnie poszło błyskawicznie ze ściąganiem. Od niedzieli popołudnia do poniedziałku wieczór miałam 4 sezony :)
Nie 11:22, 16 Maj 2010
Jak już jestesmy w temacie to znalazłam wczoraj na LJ
Spojler:
może się komuś przydadzą ;) 3cia jest super :D
to podacie linka?;)
Ostatnio zmieniony przez Hambarr dnia Nie 11:23, 16 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 11:23, 16 Maj 2010
Mi się dzisiaj śniło, że dr Orlicka z NDINZ przyznała się do tego, że jest biseksualna, potem okazało się, że jest transseksualistką, a na końcu, że jest chora psychicznie :-D
To pewnie przez wlepkę pięknych pań na forum, ją też tam zamieściłam i mi się zakodowało w głowie.
Nie 11:23, 16 Maj 2010
Moim zdaniem jest zÓy, z tego co widziałam na yt :twisted:
Dodano 41 sekund temu:
alhambra napisał:
Pod Tibette się podpisuję razem z Junius - Jen jest boska
Jest boska, ale ja chyba wolę tę drugą :-D
Nie 11:24, 16 Maj 2010
dr Orlicka z NDINZ przyznała się do tego, że jest biseksualna, potem okazało się, że jest transseksualistką, a na końcu, że jest chora psychicznie
W tym serialu wszystko jest możliwe :lol:
Nie 11:26, 16 Maj 2010
Ja ściągam przez torrenty ;)
alhambra wiem, nie mówię, że jest zÓy przez to, że są tam akurat kobiety tylko przez to, że są zÓe sceny. Używam tego określenia też do hetero, nie miałam na myśli specyfiki serialu.
Nie 11:27, 16 Maj 2010