Uwaga!
Przy przeglądaniu tematu POKAŻ PYSIA proszę ominąć 5 post od dołu na 23 stronie, dziękuję.
od razu reklama :P
chciałam was tylko ostrzec :hahaha:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 21:35, 15 Maj 2010
Chciałbym zobaczyć jak na antenie Iwona Pavlovic liże swojego lizaka z 10
ja też bym chciała, Iwona kiedyś mi się podobała :hahaha: Tyszkiewicz też jest niezła, ale trochę za stara... :twisted:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 21:36, 15 Maj 2010
Mówimy tylko i wyłącznie o ocenianiu urody chtry ?
Nie tylko :> mam na myśli wszystko.
Sob 21:38, 15 Maj 2010
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 21:38, 15 Maj 2010
w takim razie po co leczyć ;) zaakceptować jak jest :D
Hambarr napisał:
bo Chase nigdy by nie ściał włosów...
tak tak tak, po stokroć tak!! ja tam uważam, że wdechnął jakieś zarodniki grzybów, które powodują hiperauktywnienie kory mózgowej odpowiedzialnej za wizyty u fryzjera :evil: :evil: :evil: Jak on mógł to zrobić?! :cry:
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Sob 21:41, 15 Maj 2010
Chasper ja to akceptuję. Niektórzy za to twierdzą, że jestem chora, ale tłumaczyć się nie będę :P
Sob 21:43, 15 Maj 2010
ja tam uważam, że wdechnął jakieś zarodniki grzybów, które powodują hiperuktywnienie kory mózgowej odpowiedzialnej za wizyty u fryzjera
albo hałs go nacpał czymś i zrobił mu na złość :evil:
a tak btw. pamiętasz jak kiedyś rozkminiałyśmy jakie powinno byc zakończenie Chaserona?
Spojler:
Hałs wkracza do mieszkania Cam a tam ona i Czejs wciagają biały proszek przy Crystaline Green? :twisted:
Ostatnio stoję na przystanku i dochodze do wniosku, ze widok Cam wciągającej kreche byłby bezcenny :hahaha:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 21:44, 15 Maj 2010