Za 6min, żeby tak się o równej godzinie zabrać. Zresztą jak zaczynam słuchać dobrej muzyki to czas bardzo szybko mi ucieka. Jak dla mnie to najlepsza piosenka SDM:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 18:59, 11 Maj 2010
Wróciłam.
Ksiądz nas się na początku zapytał na ile umiemy, każdy miał mu powiedzieć daną ocenę, na którą chce zdawać, potem załatawialiśmy sprawy ze chrztem i powiedział, że możemy iść. Gdy złapaliśmy lekkie zdziwko - gdzie pytanie? to powiedział, że wpisze nam takie oceny jakie podaliśmy. I jestem trochę zawiedziona, że nie mogłam użyć swojego biustu...
U mnie byli jakiś miesiąc temu ale jak się skroiłem to wszystkie bilety były już wykupione.
Gusq napisał:
esio Właśnie, dzięki twojej piosence o Metro ciągle ją spiewam <lol2>
A ja ją przez przypadek odkryłem, mój brat ma to na dzwonek w komórce spodobało mi się i zapamiętałem. No i adekwatna była do
toczącej się rozmowy :) Bo ogólnie to słucham rapu i trochę poezji śpiewanej oraz polskiego, starego rocka.
Wto 19:00, 11 Maj 2010
A ja ją przez przypadek odkryłem, mój brat ma to na dzwonek w komórce spodobało mi się i zapamiętałem. No i adekwatna była do
toczącej się rozmowy Bo ogólnie to słucham rapu i trochę poezji śpiewanej oraz polskiego, starego rocka.
Mnie się jakoś ta piosenka spodobała! Ja to Hip- hop , Reggae, Nirvana , Celine dion i Evanescence.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Wto 19:02, 11 Maj 2010