a Domuś bo ty też przecież z Bones na bieżąco, no tak,
Spojler:
o tak ślub super i mnóstwo innych genialnych scen :D Mam nadzieję, że finał też będzie pozytywny, ufam i wierzę w HH (czego niestety nie mogę powiedzieć o D.Shore) i mam nadzieję, że finał tego nie zmieni, ale ponoć Kathy Reihs pisała do niego scenariusz, tak jak do tego więc też mam, że będzie jeszcze lepszy, albo choć tak genialny :D
Wto 2:21, 11 Maj 2010
Sis, masz zamiar sobie pójść? :?
Teraz mi się nie chce spać :roll:
a w ogóle, to nie wiem, na co się obudziłam, chyba na same wibracje, bo w momencie rozpoczęcia dzwonka już trzymałam telefon w ręce, ale na początku byłam przekonana, że jest już rano i się z jakiegoś powodu nie obudziłam :roll:
Dodano 1 minut temu:
Cytat:
jak się kłócą widać tą chemię
to chyba wszędzie jest tak, w House'ie przecież też :P
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Dobra kochani totalnie mi się nie chce spać, nie umiem nic na spr z polaka i nie mogę się doczekać nowego Bones, to tak mniej więcej o moim nastroju na ten moment :P
Najlepszym rozwiązaniem będzie pójść spać :p Zwłaszcza, że spałam trochę ponad 2h, a przede mną już tylko 3h, a miałam postanowienie sypiać te 6h ładnie :roll: A ponoć w moim wieku się 8h powinno sypiać :shock:
Dodano 43 sekund temu:
Cytat:
Cytat:
jak się kłócą widać tą chemię
to chyba wszędzie jest tak, w House'ie przecież też Razz
nie czytaj mi w myślach na odległość :twisted:
Wto 2:24, 11 Maj 2010
Mirela, dokładnie. W sumie Lily i Rufus też. A nawet ostatnio się do Wiliama zaczęłam przekonywać, więc ta cała sytuacja mi jak najbardziej odpowiada :)
nie chcę, ale rozsądek każe iśc :P
Dobranoc kochani, miłego spania, oglądania, czy co tam jeszcze planujecie robić :*
Trzymajcie kciuki za mój spr z polaka, na który nie umiem totalnie nic, zero, null :P
Wto 2:27, 11 Maj 2010
DOMA jasne że widziałam, ja na forum Bones się udzielam i wchodzę na nie przez stronę, bo ma krótszy adres (bo tam jest tak jak u nas i stronka i forum) no i przez to właśnie oglądam i czytam wszystkie spoilery, bo są na głównej stronie :P Ale póki spoilery nie wpływają niekorzystnie na oglądanie odcinków (w przypadku House'a spoilery dawały złudne nadzieję i tylko podsycały atmosferą, a Bones spoilery podsycają atmosferę, ale oddają rzeczywistą jakość odcinków, moim zdaniem) to będę nadal czytać :
Już na serio mnie nie ma, pa pa :*
Wto 2:30, 11 Maj 2010