dobra, ja lecę.
trzymajcie się, może wpadnę jeszcze wieczorem :*
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pią 14:49, 07 Maj 2010
profil - raczej human, acz jako pierwsze liceum obstawiam sobie Witkacego, gdzie z tymi profilami jest cyrk.
z wyborem klasy mam problem - tam się wybiera klasę według języków,
rozmyślam, co jest najlepsze: angielski-niemiecki, angielski-rosyjski czy niemiecki-rosyjski.
No właśnie tam się tylko według języków wybiera, bo w ostateczności i tak wszyscy mają fakultety. Mam tam dwie przyjaciółki, więc mniej więcej wiem, jak to wszystko tam wygląda... Ale z tego, co pamiętam, tam są kosmicznie wysokie progi. A przynajmniej były, nie wiem, jak jest teraz. Bo to chyba z założenia szkoła dla olimpijczyków jest. :roll:
ann, ponieważ kocham cię nad życie, wcale nie będę zazdrosna i pozwolę ci mieć kogo tylko chcesz i romansować ze wszystkimi profesorami!
*ucieka, żeby popłakać sobie potajemnie w kącie*
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Hejka ludzie ;)
Nie poszłam wczoraj na impreze na którą miałam iśc i teraz jestem zła :(
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pią 14:50, 07 Maj 2010
Dzień dobry ! ;)
Uff, już po gÓpim spr. z optyki !
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 14:52, 07 Maj 2010
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Pią 14:53, 07 Maj 2010
Misiek pysiek, mój ! *wskakuje na Hambarr, ściska i buziakuje* ;)
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 14:54, 07 Maj 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 14:55, 07 Maj 2010
:jupi: Jestem już chirugiem to moge spokojnie się obsciskiwać :P
Pią 14:56, 07 Maj 2010
ann, ponieważ kocham cię nad życie, wcale nie będę zazdrosna i pozwolę ci mieć kogo tylko chcesz i romansować ze wszystkimi profesorami!
*ucieka, żeby popłakać sobie potajemnie w kącie*
Shee, ja Ciebie też kocham na całym świecie i też nie będę zazdrosna jak Cię inne użytkowniczki będą rozbierać , tulić , masować.. nie wspomnę o tych w realu co za Tobą łaszą . Pewnie ich jest setki . I tak wiem że jesteś zawsze moja i tylko moja !
*wyciera łzy swojej Shee i mocno do niej się przytula*
Dodano 58 sekund temu:
Junius to fajnie ! Luzy u Was na studiach czy jeszcze męczą ?
Ja .. mnie boli gardło ale do szkoły i tak dzisiaj musiałam iść :? a tak to nic ciekawego . Może i to nawet lepiej.. :)
Pią 14:57, 07 Maj 2010
Męczą, męczą, a teraz zacznie się katorga, czyt. sesja.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 14:58, 07 Maj 2010
Pią 15:00, 07 Maj 2010
Nie wiem, czy kiedykolwiek się zaczną :twisted:
A tak na serio to w czasie semestru jak nie ma żadnych zaliczeń i innych pierdół to są luzy, ale teraz akurat mam takie przedmioty, że prawie cały czas jestem zmuszona coś przygotowywać.
Pią 15:01, 07 Maj 2010