Aaa! CO tu się dzieje?!
Nettie, Dziewicą? Chyba tak. :mrgreen:
Gusq napisał:
Ej ja kiedyś miałam taką sąmą kurtkę jak ty na fotce
Cool 8)
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:13, 02 Maj 2010
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 19:14, 02 Maj 2010
JigSaw ale to, że jestem kobietą znacznie utrudnia mi relacje z kobietami, no bo co mam niby robić? Patrzenie mi już nie wystarcza Twisted Evil ja niestety nigdy nie znałam bliżej kobiet, które wpadały mi w oko, niestety. Chociaż w sumie może to dobrze, bo mój stan zapewne by się pogarszał.
Ja znałem i powiem Ci, że takie bliższe zapoznanie (mówię tu o przyjaźni, czy wypadzie od czasu do czasu na piwko) nie pogłębia stanu ducha, no może troszkę...Ale to wszystko mija, zachwyty ochy i achy, czasem po kilku latach - dwóch czy trzech ( :hahaha: ) ale mija :P
Cytat:
A gdzie tam zakopać, zakopać chcemy Nettie.
I co Jig, maybe może być? Bo ciężko z tą dziewicą...
Tak a maybe trzeba złożyć w ofierze na ołtarzu ze skóry bawolej...tzn w ofierze kapłanowi, czyli mnie :twisted:
Cytat:
Chyba tak.
Jakie chyba?! Jakie chyba?! Albo się jest albo się nie jest! Ja od razu wiedziałem jak przestałem być :X *_*
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Nie 19:17, 02 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Nie 19:14, 02 Maj 2010
Nattie ! hej ;*
O matko ! no tak, dyplom !
hmm... mogę go zrobić jedynie na starym komputerze. Jak tylko go dorwę, to zrobię ! obiecuję ! ;)
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 19:15, 02 Maj 2010
Ej nawet jakby ktoś dziewicą nie był to co ? BO ja nie czaję ;d NIECH ŻYJĘ WOLNOŚĆ!
No to nie można jej złożyć w ofierze.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 19:16, 02 Maj 2010
jak to mawia mój tata - chyba to Kopernik nie żyje :mrgreen:
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Nie 19:17, 02 Maj 2010
Tak a maybe trzeba złożyć w ofierze na ołtarzu ze skóry bawolej...tzn w ofierze kapłanowi, czyli mnie
EKhem! Ja tu jestem. :twisted:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:17, 02 Maj 2010
Co ? nigdzie nie zabierzecie mojej maybe !
nie dam jej złożyć w ofierze ! *zabiera maybe* ! :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Lady M dnia Nie 19:18, 02 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
Nie 19:18, 02 Maj 2010
To dobrze! Gdyby Cię nie było, musielibyśmy użyć manekina...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 19:18, 02 Maj 2010