hej Ann :*
My w szkole, na wf-ie dzisiaj dzięki maturzystom do zoo poszliśmy sobie, bo sala gimnastyczna jest cała w stołach i krzesłach, a zoo mamy po drugiej stronie ulicy :P Przez ponad godzinę byczyłam się na ławeczce a i tak byłam zmęczona, jak po zwykłym wf-ie :P
Pią 20:58, 30 Kwi 2010
ann, dzisiaj był koniec roku i oblewanie, więc za bardzo nauki nie było, ale od jutra ostre powtarzanie lektur.
Speaking of folklor warszawski - dzisiaj drugi raz widziałam Romana. Szedł w kierunku ulicy Chmielnej z pochmurną miną i... rozwaloną lewą nogawką, przez co trochę tracił na upiornym czarnym wizerunku ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Speaking of folklor warszawski - dzisiaj drugi raz widziałam Romana. Szedł w kierunku ulicy Chmielnej z pochmurną miną i... rozwaloną lewą nogawką, przez co trochę tracił na upiornym czarnym wizerunku
ahaha.
on mi kiedyś tłumaczył, żebym uważała żeby nie wpaść pod tramwaj :mrgreen:
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pią 21:00, 30 Kwi 2010
_________________ Gdybym naprawdę po każdym doświadczeniu była silniejsza podejrzewam, że pod koniec życia byłabym niezniszczalna.[b] jestem BRZANĄ :D by sinaj :* [b] maj sis Sevir :*
ubranko by Charlotte_May łiiii <3 Wysłany:
Pią 21:02, 30 Kwi 2010
nimfka hejka :* to super mieliscie dzień ! my graliśmy w ogrodzie , na angielskim w mafię i poszliśmy do muzeum . Uroki gdy tak dużo osób nie ma w klasie . Tylko 12 na 24 uczniów . Czyżby test gimn. tak ich wymęczył ?
Shitzune trzymaj się i nie stresuj ! Bo stres tylko robi źle . Na wszystko . DASZ RADĘ !
maria lucie, ja jeszcze nie miałam okazji z nim porozmawiać, słyszałam tylko, jak wydzierał się na boru ducha winnych Latynosów, którzy sobie siedzieli na NŚ i pili kawkę. ;)
Ach, Opeth mnie odpręża, mrrr.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ja zamierzam obijac się cały weekend. Jutro wyprawię tatę do Londynu, ptem długo, długo nic, w niedzielę tylko na basen, potem do znajomych, w poniedziałek laba :mrgreen:
u nas było 10 na 31... jakoś dziś prawie nikt nie przyszedł do szkoły.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pią 21:05, 30 Kwi 2010
A w ogóle to muszę się wam pochwalić, że nie miałam ani jednej trói na świadectwie! Wiem, ze w gimnazjum to żaden wyczyn nie jest, ale w naszym liceum już tak. W tym roku aż sześć osób miało czerwone paski! Sześć na ponad dwieście, pragnę zauważyć. Dyrektor był dumny. :mrgreen:
Pią 21:07, 30 Kwi 2010