Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 592, 593, 594 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shitzune napisał:
dzisiaj wdaliśmy się z księdzem naszym w temat szybkiego zdejmowania sutanny

jak to zabrzmiało.
można zapytać, z czego wyniknął ten temat?

PostWysłany: Czw 17:35, 15 Kwi 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

jeanne napisał:
ja już się wykojarzyłam jak babka na chemii powiedziala koledze żeby się podzielił z klasą wszystkimi swoimi zabawkami

Nieźle.

Ja pamiętam jak w podstawówce ksiądz, taki stary proboszcz chciał zaszpanować, że zna ang (my akurat zaczynaliśmy się uczyć). No to liczy: one... two... three... four... five... sex... Dalej już nie dokończył, bo wszyscy wybuchnęli śmiechem. :]

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Czw 17:35, 15 Kwi 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Shitzune napisał:
zdejmowanie sutanny trwa trzy cztery sekundy. I powiedział też, że jest specjalnie opracowany system awaryjnego zdejmowania sutanny

to w tym systemie ile trwa? pół sekundy? ;)

maybe_55 napisał:
Charlotte Też masz urodziny w lipcu? Cool

Ewuś tak :D ale jak byłam mała to wcale się nie cieszyłam, bo nie mogłam przynieść cukierków do szkoły ani wyprawiać urodzin bo dużo ludzi wyjeżdżało... ah te dziecięce problemy :wink:

jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nutt ikonki z własnej szafy FanArt (zapraszam na przymiarki;))

PostWysłany: Czw 17:37, 15 Kwi 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 8

Powrót do góry

wiolka :hahaha: Ja też tak na niemieckim. Gramy w jakąś gre. Pani do mnie: "Ewa, Sześć!" Ja " Sex!" Klasa śmiech. ;D

maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce!
Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw.

'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'

PostWysłany: Czw 17:39, 15 Kwi 2010
maybe_55
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39

Powrót do góry

maria lucie napisał:
można zapytać, z czego wyniknął ten temat?

Ksiądz się nas spytał, czego symbolem jest stuła (bo ją przyniósł, bo się pomodliliśmy na religii za ofiary katastrofy), i jakoś przeszło do tego mnóstwa guziczków na sutannie. I dalej samo poszło.
Spodobało mi się powiedzienie "Ksiądz i niewiasta z jednego są ciasta" :D

Ja wychowana w duchu muzyki i obecnie wychowywana w duchu łacińskim nie śmieję się, kiedy słyszę seksta, bo jestem przyzwyczajona. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 17:39, 15 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Charlotte_May napisał:
ale jak byłam mała to wcale się nie cieszyłam, bo nie mogłam przynieść cukierków do szkoły ani wyprawiać urodzin bo dużo ludzi wyjeżdżało... ah te dziecięce problemy

Też miałam takie coś :D

Wujek JigSaw.

'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'

PostWysłany: Czw 17:40, 15 Kwi 2010
maybe_55
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

alhambra napisał:
wiolka, też lubię takie programy, ale podchodzę z dystansem. Strefa 11 była fajna, ale nigdy nie brałam do głowy tego, co pokazywali.

Jak to emitowali, to wtedy jeszcze nie lubiłam takich programów i jak jakimś cudem obejrzałam, to później nie mogłam zasnąć. :roll:

maybe_55 napisał:
wiolka17 Ah.

Cio? :]

Cytat:
zgadzam się. No właśnie, wszystko można różnie interpretować a ludzie dość łatwo się sugerują...

No właśnie. Najlepszym tego przykładem jest moja katechetka. Jakbyś jej posłuchała, jak ona czasami potrafi zinterpretować jakąś sytuację/zdarzenie, to byś padła. :)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Czw 17:40, 15 Kwi 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

wiolka17 napisał:

Jak to emitowali, to wtedy jeszcze nie lubiłam takich programów i jak jakimś cudem obejrzałam, to później nie mogłam zasnąć.

Ja jestem spaczona, wychowana zostałam na horrorach :)

PostWysłany: Czw 17:41, 15 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Ja wychowana w duchu muzyki i obecnie wychowywana w duchu łacińskim nie śmieję się, kiedy słyszę seksta, bo jestem przyzwyczajona.

interwały, tak?
ja się wciąż śmieje na wspomnienie czytanki na rosyjskim. zaczynała się od zdania: Jura poszedł z mamą na pakupki (czyli zakupy).
i oczywiście pół klasy zrozumiało, że poszli "po kupki".

PostWysłany: Czw 17:42, 15 Kwi 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
Cio?

Nic, nic. :D

Wujek JigSaw.

PostWysłany: Czw 17:43, 15 Kwi 2010
maybe_55
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

alhambra
Ja nie lubię horrorów i jestem zdania, że filmy psychologiczne oglądane na dobranoc mogą sprawić, że twoja noc stanie się bezsenną. :mrgreen:

Charlotte_May napisał:
Shitzune napisał:
zdejmowanie sutanny trwa trzy cztery sekundy. I powiedział też, że jest specjalnie opracowany system awaryjnego zdejmowania sutanny

to w tym systemie ile trwa? pół sekundy? Wink

Mnie to nie tyle interesuje ile czasu, ale JAK. :mrgreen:

PostWysłany: Czw 17:45, 15 Kwi 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
alhambra
Ja nie lubię horrorów i jestem zdania, że filmy psychologiczne oglądane na dobranoc mogą sprawić, że twoja noc stanie się bezsenną. Mr. Green

Uwielbiam thrillery psychologiczne, a problemy ze snem miewam od zawsze, nie przez filmy :)

PostWysłany: Czw 17:46, 15 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

maria lucie napisał:
ja się wciąż śmieje na wspomnienie czytanki na rosyjskim. zaczynała się od zdania: Jura poszedł z mamą na pakupki (czyli zakupy).
i oczywiście pół klasy zrozumiało, że poszli "po kupki".

A wiecie jak jest po czesku awaria w dziale obsługi? :>

PostWysłany: Czw 17:46, 15 Kwi 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Jakbyś jej posłuchała, jak ona czasami potrafi zinterpretować jakąś sytuację/zdarzenie, to byś padła.

wiolka17 to tak jak mój wychowawca. Ogólnie spoko jest, już starszy facet i też czasem ma takie swoje interpretacje. O, np. miał niedawno jakiś zabieg czy coś z gardłem i mógł tylko szeptem mówić i to nie za dużo. I opowiadał nam jak to akurat znalazł w domu zdjęcie Jana Pawła II, gdzie papież trzyma palec na ustach. I stwierdził, że nawet Papież chce mu powiedzieć, żeby nie nadużywał strun głosowych :idea:

jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nutt ikonki z własnej szafy FanArt (zapraszam na przymiarki;))

PostWysłany: Czw 17:47, 15 Kwi 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 8

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
A wiecie jak jest po czesku awaria w dziale obsługi?

boję się zapytać, ale jak?

PostWysłany: Czw 17:47, 15 Kwi 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 592, 593, 594 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 593 z 1000

Skocz do: