|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 592, 593, 594 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Shitzune napisał: | dzisiaj wdaliśmy się z księdzem naszym w temat szybkiego zdejmowania sutanny |
jak to zabrzmiało.
można zapytać, z czego wyniknął ten temat?
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Czw 17:35, 15 Kwi 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne napisał: | ja już się wykojarzyłam jak babka na chemii powiedziala koledze żeby się podzielił z klasą wszystkimi swoimi zabawkami |
Nieźle.
Ja pamiętam jak w podstawówce ksiądz, taki stary proboszcz chciał zaszpanować, że zna ang (my akurat zaczynaliśmy się uczyć). No to liczy: one... two... three... four... five... sex... Dalej już nie dokończył, bo wszyscy wybuchnęli śmiechem. :]
|
|
Czw 17:35, 15 Kwi 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Charlotte_May
Dermatolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka :hahaha: Ja też tak na niemieckim. Gramy w jakąś gre. Pani do mnie: "Ewa, Sześć!" Ja " Sex!" Klasa śmiech. ;D
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Czw 17:39, 15 Kwi 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Charlotte_May napisał: | ale jak byłam mała to wcale się nie cieszyłam, bo nie mogłam przynieść cukierków do szkoły ani wyprawiać urodzin bo dużo ludzi wyjeżdżało... ah te dziecięce problemy |
Też miałam takie coś :D
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Czw 17:40, 15 Kwi 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | wiolka, też lubię takie programy, ale podchodzę z dystansem. Strefa 11 była fajna, ale nigdy nie brałam do głowy tego, co pokazywali. |
Jak to emitowali, to wtedy jeszcze nie lubiłam takich programów i jak jakimś cudem obejrzałam, to później nie mogłam zasnąć. :roll:
maybe_55 napisał: | wiolka17 Ah. |
Cio? :]
Cytat: | zgadzam się. No właśnie, wszystko można różnie interpretować a ludzie dość łatwo się sugerują... |
No właśnie. Najlepszym tego przykładem jest moja katechetka. Jakbyś jej posłuchała, jak ona czasami potrafi zinterpretować jakąś sytuację/zdarzenie, to byś padła. :)
|
|
Czw 17:40, 15 Kwi 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: |
Jak to emitowali, to wtedy jeszcze nie lubiłam takich programów i jak jakimś cudem obejrzałam, to później nie mogłam zasnąć. |
Ja jestem spaczona, wychowana zostałam na horrorach :)
|
|
Wysłany:
Czw 17:41, 15 Kwi 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Ja wychowana w duchu muzyki i obecnie wychowywana w duchu łacińskim nie śmieję się, kiedy słyszę seksta, bo jestem przyzwyczajona. |
interwały, tak?
ja się wciąż śmieje na wspomnienie czytanki na rosyjskim. zaczynała się od zdania: Jura poszedł z mamą na pakupki (czyli zakupy).
i oczywiście pół klasy zrozumiało, że poszli "po kupki".
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Czw 17:42, 15 Kwi 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nic, nic. :D
|
|
Wysłany:
Czw 17:43, 15 Kwi 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra
Ja nie lubię horrorów i jestem zdania, że filmy psychologiczne oglądane na dobranoc mogą sprawić, że twoja noc stanie się bezsenną. :mrgreen:
Charlotte_May napisał: | Shitzune napisał:
zdejmowanie sutanny trwa trzy cztery sekundy. I powiedział też, że jest specjalnie opracowany system awaryjnego zdejmowania sutanny
to w tym systemie ile trwa? pół sekundy? Wink
|
Mnie to nie tyle interesuje ile czasu, ale JAK. :mrgreen:
|
|
Czw 17:45, 15 Kwi 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | alhambra
Ja nie lubię horrorów i jestem zdania, że filmy psychologiczne oglądane na dobranoc mogą sprawić, że twoja noc stanie się bezsenną. Mr. Green |
Uwielbiam thrillery psychologiczne, a problemy ze snem miewam od zawsze, nie przez filmy :)
|
|
Wysłany:
Czw 17:46, 15 Kwi 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | ja się wciąż śmieje na wspomnienie czytanki na rosyjskim. zaczynała się od zdania: Jura poszedł z mamą na pakupki (czyli zakupy).
i oczywiście pół klasy zrozumiało, że poszli "po kupki".
|
A wiecie jak jest po czesku awaria w dziale obsługi? :>
|
|
Czw 17:46, 15 Kwi 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Charlotte_May
Dermatolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | A wiecie jak jest po czesku awaria w dziale obsługi? |
boję się zapytać, ale jak?
|
|
Wysłany:
Czw 17:47, 15 Kwi 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 592, 593, 594 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 593 z 1000 |
|