Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 587, 588, 589 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozmowa schodzi na zÓe tematy :lol:

maagdaa napisał:
Będziecie miały pasek ?

Najprawdopodobniej tak, chyba, że wydarzy się coś nieoczekiwanego... :lol:

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Czw 15:43, 15 Kwi 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

muszę zmykać.
będę wieczorkiem. papa ! ;*

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Czw 15:44, 15 Kwi 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

jeanne napisał:
Zapewne tak, chociaż nie wiem, czy to powód do radości, przynajmniej dla mnie Sad

Ja na Twoim miejscu byłabym zadowolona :D

Dodano 1 minut temu:

Pa Madziu :papapa:

Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Czw 15:46, 15 Kwi 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Dobry wszystkim.

Widzę, że o końcu roku w 3 gim... Mi przypomniała się historia z moją oceną fiz. Brakowało mi 0,2 do czerwonego paska i miałam pisać spr i jeśli bym dostała 5, to by mi postawiła na koniec roku i byłoby git. Był to dosłownie ostatni dzwonek. Zdążyła podać mi pyt, a tu okazało się, że dyra przywiozła wyniki egzaminu i zwołali wszystkich. Ja - rozpacz. No to babka powiedziała mi, że jak z części mat. bd mieć ponad 40 pktów, to mi postawi 5. Wiecie ile miałam? 41! Jak ja się wtedy cieszyłam. Był i pasek i 88 pktów z egzaminu, czyli wg mnie dobrze. :)

jeanne coś pisała o mechaniku...
W szkole mojej sąsiadki była taka dziewczyna, która poszła do mechanika do zawodówki. Serio. i normalnie z 30 chłopa chodziła na praktyki, babrała się w smarach... Ale po roku zrezygnowała. Ja jak o tym usłyszałam, to pomyślałam jedno: chodzące molestowanie seksualne. ;)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Czw 15:47, 15 Kwi 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

wiolka17, witaj :D
Mechanik - to jest szkoła :lol:
Zaraz wracam :wink:

PostWysłany: Czw 15:50, 15 Kwi 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

41 pkt z matematycznej... Marzenie ściętej głowy w moim przypadku.
Byłam dziś na dniach odtwartych do II LO. Zdecydowanie tam nie pójdę. Chamscy ludzie, zero organizacji i kiepski budynek.
Więc wybrałam I Liceum. Jak się tam nie dostanę, to napiszę odwołanie.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Czw 15:52, 15 Kwi 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Pa Magda :*

Cytat:

Ja na Twoim miejscu byłabym zadowolona Very Happy

A ja nie jestem. Bo na koniec roku zamiast spokojnie siedzieć na akademii bede musiała ruszyć tyłek i iść do dyrektorki po nagrodę :|
Cytat:
Serio. i normalnie z 30 chłopa chodziła na praktyki, babrała się w smarach...

Jak była u nas w szkole babka, która reklamowała mechanika to mówiła, że na 700 osób mają dwie, albo jedną dziewczynę ;) ahh. raj dla takiego zbereźnika jak ja <3

e to fajną miałaś nauczycielkę z fizyki u mnie by zaraz powiedzieli, że to nie ich sprawa ile Ci brakuje, że trzeba było się starac cały rok :|

PostWysłany: Czw 15:53, 15 Kwi 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:
A ja nie jestem. Bo na koniec roku zamiast spokojnie siedzieć na akademii bede musiała ruszyć tyłek i iść do dyrektorki po nagrodę Neutral

Eee tam :D Nagroda to nagroda :wink:
Hej Salciu :D

PostWysłany: Czw 15:58, 15 Kwi 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Cytat:
41 pkt z matematycznej... Marzenie ściętej głowy w moim przypadku.

Ja na próbnych miałam po 43, nie wiem jakim sposobem :hahaha: Teraz jak dostanę wyniki to będzie niziutko. Bo mam 5 zadań źle zamkniętych, całe z fizyki ( z fizyki ani razu jeszcze nie miałam dobrze) i z czegoś tam jeszcze. Eh ;/

Cytat:

Eee tam Very Happy Nagroda to nagroda Wink

Nie to fstyd tak iść. Zawsze mam wrażenie, że sie wywalę :(

PostWysłany: Czw 16:01, 15 Kwi 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne, fakt, na nogi trzeba uważać :lol: Krzesła, torebki i inne :mrgreen:

PostWysłany: Czw 16:05, 15 Kwi 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Więc wybrałam I Liceum.

To z dużymi piwnicami? ;)

jeanne napisał:
e to fajną miałaś nauczycielkę z fizyki u mnie by zaraz powiedzieli, że to nie ich sprawa ile Ci brakuje, że trzeba było się starac cały rok

To była wychowawczyni. :mrgreen: U mnie w gim straszyli, że w ostatniej klasie się z nami policzą, bd sprawiedliwi, itd. - gadki szmatki, nie chcą psuć człowiekowi planów i podwyższają, chociaż fakt, nie wszystkim. Miałam w klasie tak z 8 osób, które miały śr. ponad 5, och i ach nauczycieli, a wyłożyli się na egzaminie, że hej. Jeden chłopak złożył papiery do najlepszych (na ówczesny rok) liceów w Wawie, tj. Batorego, Witkacego i coś tam jeszcze, a okazało się później, że się nie załapał, bo miał w sumie za mało pktów, mimo tego, że nauczyciele mu podwyższali oceny. No i poszedł gdzie indziej. Znowu inny kumpel miał na koniec same 5 i 6, a jak poszedł do LO, to miał śr. ocen koło 3,00. Oceny w końcowej klasie gim nie odzwierciedlają rzeczywistego stanu wiedzy.

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Czw 16:08, 15 Kwi 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Na mnie już czas, pa :papapa:

PostWysłany: Czw 16:18, 15 Kwi 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Cytat:
To z dużymi piwnicami?

Tak :mrgreen: Będę tylko siedzieć w karcerze, ale nawet i taka persperktywa mi się podoba :P

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Czw 16:19, 15 Kwi 2010
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

Właśnie mi przypomnieliście, że kończę szkołę za DWA TYGODNIE.
Dzień dobry,
mam czwórkę z łaciny. To jest sukces!
Tylko ja mogę być taką sierotą, żeby oprzeć się o takie dziwne coś przypominające kawałek murku, wsiąść do autobusu, zorientować się, że nie mam paska przy płaszczu, wybiec z autobusu, odczepić pasek zaczepiony o kawałek pręta wystającego z owego murku (na oczach gapiących się pasażerów) i czerwona ze wstydu wsiąść z powrotem. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 16:22, 15 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Cytat:
Krzesła, torebki i inne Mr. Green

Podłogi, schody, wystające nogi...
Cytat:
same 5 i 6, a jak poszedł do LO, to miał śr. ocen koło 3,00.

O.o teraz to jestem w szoku. Bo owszem, w liceum jest trudniej, ale żeby aż tak? Nie odzwierciedlają, ani trochę, bo laska u mnie w klasie, kujonka, ulubienica nauczycieli, tak koszmarnie wypada na każdym próbnym, że aż strach. Przekładajac na ocenę wynik z angielskiego dostała 2, a na koniec ma jej podobno wyjśc 6, więc...

Pa Żaneta :D

Shee jesteś moim miszczem <3 Mi było głupio się wracać kilka kroków na chodniku, jak zgubiłam słuchawki, a co dopiero tak :D

PostWysłany: Czw 16:26, 15 Kwi 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 587, 588, 589 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 588 z 1000

Skocz do: