Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 540, 541, 542 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tja, obiecałam sobie, że dzisiaj zero telewizji i siedzę w biologii, ale nie dało rady - właśnie obejrzałam całą relację z przejazdu konduktu i aż mi szkoda, że sama tam nie pojechałam. Dziwnie mi będzie jutro jak zwykle wysiąść na Marszałkowskiej. Mam dwa kroki ze szkoły do Krakowskiego Przedmieścia, więc się chyba jutro wybiorę pod Pałac, choćby na chwilę...

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 16:13, 11 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune też miałam uczyć się biologii a zamiast tego bacznie słucham radia...

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Nie 16:26, 11 Kwi 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Nemezis, a wiesz, co jest w ciągu dalszym tego zdania z Twojego podpisu?
Tak btw: nie wierzę w to, nie uważam, żeby Polska była kiedykolwiek krajem niezwyciężonym. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 16:35, 11 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Dzień, Ja tylko na chwilkę. ;)

Shee, Sprawdź PW. :]

maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce!
Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw.

'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'

PostWysłany: Nie 16:41, 11 Kwi 2010
maybe_55
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39

Powrót do góry

,,A na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy…"

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Nie 16:42, 11 Kwi 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Powrót do góry

Hello...

Dziwnie było oglądać tylko jedną jadącą trumnę, według mnie powinni Kaczyńskich razem przywieźć...

PostWysłany: Nie 17:10, 11 Kwi 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Też jestem tego zdania. W końcu to była prezydencka para...

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'

PostWysłany: Nie 17:17, 11 Kwi 2010
Salamandra

Powrót do góry

Też się zgadzam.

Dodano 1 minut temu:

Arr, Mam pytanie: Czy przekładasz konkurs na późniejszy termin, czy odbędzie się normalnie?

maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce!
Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw.

'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'

PostWysłany: Nie 17:26, 11 Kwi 2010
maybe_55
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39

Powrót do góry

Podobno ciągle trwa proces identyfikacyjny Marii Kaczyńskiej, ale w sumie przecież wczoraj Jarosław zidentyfikował i brata i bratową... Nie wiem, prawdę mówiąc, kompletnie się na tym nie znam. Niemniej jednak i mnie wydaje się trochę smutne, że ich tak rozdzielili.

Bardzo mi się podobało, jak na wiaduktach i na innych pasach zatrzymywały się samochody. Nigdy w życiu nie widziałam naraz tylu kochanych żółciutkich miejskich autobusów. ;)

PostWysłany: Nie 17:29, 11 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:
Niemniej jednak i mnie wydaje się trochę smutne, że ich tak rozdzielili.

Właśnie... Tyle lat razem, żeby teraz po śmierci zostali rozdzieleni.

PostWysłany: Nie 17:33, 11 Kwi 2010
Salamandra

Powrót do góry

maybe_55 nie wiem... chyba przełożę o tydzień nadsyłanie prac...

Nawet jeśli jej nie zidentyfikowali przecież mogli poczekać te kilka godzin... poza tym, oni na pewno by chcieli razem do kraju wrócić...
Szkoda ich córki strasznie... jak ją filmowali nie wyglądała najlepiej...

PostWysłany: Nie 17:52, 11 Kwi 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Widziałam, że pod koniec uroczystości na lotnisku już płakała. A Jarosław się trzymał, ale podobno trzyma się tak już od wczoraj.
Strasznie mnie poruszyło to, co Adam Bielan wstawiał na swoją stronę na twitterze:

Spojler:

"Nie moge przestac plakac. Widzialem cialo Prezydenta i ... zakiet kolezanki wiszacy na fragmencie kadluba. Brak mi slow"

Podoba mi się bardzo gest Rosji - w publicznej telewizji na najważniejszym kanale puszczają dzisiaj nasz "Katyń" - teraz chyba właśnie już leci od godziny.

Ostatnio zmieniony przez Shitzune dnia Nie 17:57, 11 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Nie 17:56, 11 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

A ja jestem ciekawa jak zorganizują pogrzeb. Bo Komorowski wspomniał, że chciałby zrobić wspólny ale wszystko zależy od rodzin. Tylko powstaje problem w postaci ile zajmie identyfikacja wszystkich ciał i czy są w stanie zorganizować pogrzeb na który zjedzie nie tylko cała polska elita ale także spora część elity światowej.

A co do transportu ciała prezydenta bez prezydentowej może takie są procedury czy coś?

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Nie 17:56, 11 Kwi 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Nemezis napisał:

A co do transportu ciała prezydenta bez prezydentowej może takie są procedury czy coś?

wątpię... nie chcieli czekać po prostu...

She, matko... współczuję mu strasznie... widział ciało... to musiało być okropne...

PostWysłany: Nie 18:00, 11 Kwi 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Ja własnie obejrzałam część konduktu żałobnego na polsacie. To straszne. Nie mam na takie coś nerwów. Gdy córka prezydenta odchodziła od trumny, sama zaczęłam płakać. A jeszcze jak potem wrzucili te materiały wspomnieniowe to już kompletnie się rozkleiłam...

Podobno ciała Marii Kaczyńskiej jeszcze nie zidentyfikowali, tak przynajmniej mówią...

PostWysłany: Nie 18:00, 11 Kwi 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 540, 541, 542 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 541 z 1000

Skocz do: