Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 527, 528, 529 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Charlotte_May, dokładnie.
Ja o tych trzech osobach słyszałam tylko od mamy. Bo jak na razie w telewizji słyszałam tylko, że nikt nie przeżył.
Nie wiem, na razie wszyscy są w szoku i może za jakiś czas, wszystko się już potwierdzi oficjalnie etc. Mam nadzieję.

Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie

PostWysłany: Sob 11:51, 10 Kwi 2010
whatever
Reumatolog
Reumatolog

Pochwał: 5

Powrót do góry

blue papaya napisał:
Spokojnie, jakiś czas musi minąć. Dziennikarze też ludzie, wszyscy są w szoku, chcą poinformować naród, a sytuacja tam nadal jest niepewna.

Dokładnie, trzeba odczekać.
Betti, witaj.

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sob 11:54, 10 Kwi 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Czytam Was i czytam .
I kurczę ! Denerwuję mnie to wszystko . Co za sprzeczność ? Ludzie z Polski jadą do Katynia uczcić śmierć zamordowanych osób , w tym i mojego pradziadka a sami giną . Wydaję mi się, że to nie przypadek . To coś niedobrego , ale nie przypadek .
Dlaczego nie dali im jakiegoś lepszego samolotu ? Dlaczego ? Na pewno mieli jakiś inny dobry .
Czy to był zamach ? Tylko dlaczego ?
Wszystko mi to śmierdzi . Wszystko to jest przykre . Ale wiemy jedno : Ważne osoby z naszego Państwa zginęli , jedni ich lubiliśmy , drudzy nie . Ale to nie ma teraz znaczenia : BYLI ONI WAŻNI DLA NASZEGO KRAJU , DLA NAS . I NA PEWNO NALEŻY SIĘ IM SZACUNEK I POWAGA . Do tej całej przykrej sytuacji .

Więc.. nie rozumiem niektórych osób (nie mówię tu o osobach z forum) że nie traktują tego poważnie ? Jedni się z tego nawet cieszą . Cieszyć to się można ze śmierci Hitlera a nie ze śmierci osób , ludzi ważnych .

Co do tej WOJNY . Ej , bez przesady ! Nie będzie żadnej WOJNY . Komorowski teraz będzie prezydentem , potem wybory.. wszystko musi się jakąś ułożyć . Ale coś czuję , że to wszystko tak szybko nie umilknie .. a PIS naprawdę może się rozpaść .

PostWysłany: Sob 11:54, 10 Kwi 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

whatever, ja też niczego szczególnego z telewizji się na razie nie dowiedziałam.

Diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z whatever

PostWysłany: Sob 11:55, 10 Kwi 2010
Luthien15
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 1

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

whatever mi sie wydaje, ze rano jak jeszcze mówili o 87 osobach to właśnie, że 87 z 90 nie żyje czyli może jednak coś w tym jest..

jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nutt ikonki z własnej szafy FanArt (zapraszam na przymiarki;))

PostWysłany: Sob 11:55, 10 Kwi 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 8

Powrót do góry

ann napisał:
Wydaję mi się, że to nie przypadek . To coś niedobrego , ale nie przypadek .
Dlaczego nie dali im jakiegoś lepszego samolotu ? Dlaczego ? Na pewno mieli jakiś inny dobry .

wersja oficjalna według władz rosyjskich - to nie jest kwestia ani zamachu ani złego stanu maszyny.
błąd ludzi.
już zostałam tutaj ochrzaniona, że próbuję znaleźć przyczynę, zamiast czekać, aż mi powiedzą, co mam myśleć, więc się zamknę.

Dodano 44 sekund temu:

Charlotte_May napisał:
87 z 90 nie żyje

87 z 89.
jedna osoba na pewno nie stawiła się na lotnisku w warszawie. czyli 87 z 88.

PostWysłany: Sob 11:57, 10 Kwi 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

maria lucie od razu ochrzaniona! nie po prostu to nie jest najważniejsze w tym momencie... ale nie zamykaj się :)

jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nutt ikonki z własnej szafy FanArt (zapraszam na przymiarki;))

PostWysłany: Sob 11:57, 10 Kwi 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 8

Powrót do góry

ann, dla mnie też to jest podejrzane. Czemu nowoczesny samolot, kierowany przez doświadczonego pilota się rozbił? Czemu pilot nie lądował gdzie indziej? poza tym dzisiaj mieli być odznaczani bohaterowie Polscy, którzy zginęli w Katyniu.

Diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z whatever

PostWysłany: Sob 11:58, 10 Kwi 2010
Luthien15
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 1

Powrót do góry

Charlotte_May napisał:
nie po prostu to nie jest najważniejsze w tym momencie...

zastanawia mnie, co u licha jest najważniejsze w takim razie.
słyszeliście rzecznika obwodu smoleńskiego? proponowano lądowanie na innym lotnisku, ale pilot się nie zgodził. nie wiadomo, czy sam to wymyślił, czy ktoś mu kazał, ale się nie zgodził.

PostWysłany: Sob 11:59, 10 Kwi 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

ann, powiem tyle: samolot może nie był nowoczesny, ale po gruntownym remoncie, więc awaria techniczna raczej odpada. Może trudne warunki atmosferyczne?

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sob 12:01, 10 Kwi 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Betti, witaj.

Słuchajcie, domysły zawsze będą. Ale osobiście uważam że oskarżanie kogokolwiek jest tutaj nie na miejscu. Bez ostatecznych dowodów, w kontrowersyjnej sytuacji. Warunki były trudne, lotnisko do nich nie przystosowane, może i był to błąd ludzki. Ale czy naprawdę jest to priorytetem w całej tej sprawie? Obwinienie pilota za śmierć tylu osób? (nie mówiąc już o tym, że ze sobą włącznie)

i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide
no alarms and no surprises

`turtles.`

PostWysłany: Sob 12:01, 10 Kwi 2010
blue papaya
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2

Powrót do góry

Do mnie to wciąż nie dochodzi, to jest tak wielka tragedia. Niestety nie da się na razie odpowiedzieć na te wszystkie pytania czemu? Chyba po prostu trzeba czekać na więcej informacji...mimo że to ciężkie!

PostWysłany: Sob 12:02, 10 Kwi 2010
Betti
Chirurg dziecięcy
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:
Czy to był zamach ? Tylko dlaczego ?

Jak tylko się o tym dowiedziałam, nie znając praktycznie żadnych informacji, to właśnie tak pomyślałam. I dyskutowałam o tym wszystkim z koleżankami właśnie podchodząc do tego jako 'ale na pewno nie wierzę, że to przypadek'.

Cytat:
jedna osoba na pewno nie stawiła się na lotnisku w warszawie. czyli 87 z 88.

Teraz mówili, że zginęło 88 osób.

Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie

PostWysłany: Sob 12:02, 10 Kwi 2010
whatever
Reumatolog
Reumatolog

Powrót do góry

whatever napisał:
Teraz mówili, że zginęło 88 osób.

jedna kobieta na pewno została w warszawie.

PostWysłany: Sob 12:03, 10 Kwi 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

maria lucie napisał:

wersja oficjalna według władz rosyjskich - to nie jest kwestia ani zamachu ani złego stanu maszyny.

bo oczywiście Rosja jest święta , phi . Ja nie mam zamiaru jakieś wojny szykować między Rosją a Polską ale jednak myślę, że tą sprawę trzeba jakąś rozwiązać .

maria lucie napisał:
już zostałam tutaj ochrzaniona, że próbuję znaleźć przyczynę, zamiast czekać, aż mi powiedzą, co mam myśleć, więc się zamknę.

Ale po to jest forum żeby dyskutować . Więc jak najbardziej rozmawiajmy bo ja też próbuję szukać przyczyny .

Cytat:
dla mnie też to jest podejrzane. Czemu nowoczesny samolot, kierowany przez doświadczonego pilota się rozbił? Czemu pilot nie lądował gdzie indziej? poza tym dzisiaj mieli być odznaczani bohaterowie Polscy, którzy zginęli w Katyniu.

Dokładnie . To na pewno nie przypadek . Coś pod tym musiało się kryć . Pierwsze to .. dawanie tego samolotu to wielka pomyłka ?! Już wcześniej mówili że to stary grat i może się to źle skończyć . A dali ! Dali ! Kurczę . Jak tak można ?!

Jeśli ktoś ma TVN 24 .. to niedługo będzie wystąpienie marszałka sejmu . Zresztą pewnie na każdym programie będzie .

PostWysłany: Sob 12:04, 10 Kwi 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 527, 528, 529 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 528 z 1000

Skocz do: