Beek. Charlotte Liczyłam bardziej na płeć męską. Beeeeeek. Bek Bek. Zabrania się robienia zdjęć, kręcenia filmików itp. :shock: Dozwolone Piiiiiib.
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 22:44, 27 Mar 2010
Nice One Beeek. Nigwithiszhjsjls? :P Moj kolega ma obsesje....oiiiii bujałam sie w nim w 4 klasie.!!
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 22:45, 27 Mar 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sob 22:45, 27 Mar 2010
Sinaj ale ja mówie szczerze akurat się nie nabijam.
Nie mogę powiedzieć tego samego :P
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sob 22:47, 27 Mar 2010
nimfka, Dla mnie zuu, użuubruuu., www...zubruu,,, Muuuu!! Wiesz o co chodzi! :P
Nice One ja uwielbiam Nightwish, ale nie z tą nową wokalistką, ta "stara" była dużo lepsza moim zdaniem :D
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Greg, jesteś GENIALNY!!!!!!!!!!! szukalem tej piosenki kilka lat, u ku**a dzięęęęęęęęęęęęęęki ;*
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Sob 22:48, 27 Mar 2010
Taak. Ty i Piotr *****. :P I jeszcze idzie paru wymienić, ale ogólnie kocham facetów. XD xP XD XD
Sob 22:48, 27 Mar 2010
Rączki z daleka od banana...jeśli mogę się tak wyrazić
:hahaha:
_________________ jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nuttikonki z własnej szafyFanArt (zapraszam na przymiarki;)) Wysłany:
Sob 22:49, 27 Mar 2010