sylrich05, w małych ilościach możesz spróbować, w większych nie radzę...
Dodano 47 sekund temu:
Marguerite, jakie tytuły? :>
Wto 14:08, 23 Mar 2010
w małych ilościach możesz spróbować, w większych nie radzę...
próbowałam tek też nie działa.; (
_________________ .
Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. filozof Jagger Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz. Lisa Cuddy Wysłany:
Wto 14:11, 23 Mar 2010
Wto 14:11, 23 Mar 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 14:14, 23 Mar 2010
a próbowałaś różnych czekolad? może gorzka mniej Cię uczuli niż mleczna?
no raczej.. no ale mniejsza o to. ; P
Autor postu otrzymał pochwałę.
_________________ .
Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. filozof Jagger Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz. Lisa Cuddy Wysłany:
Wto 14:16, 23 Mar 2010
Mirela grałyśmy w hokeja i dostałam kijem w palec, grałam oczywiście dalej i olałam palec, stwierdziwszy że tylko mi go któraś tym kijaszkiem wybiła :mrgreen: zdobyłam 3 dramki *chwali się* a jak odkładałam kija to zobaczyłam że mój paluszek jest caaaluśki w połyskującym czerwoniusim płynie ^^ chyba w poprzednim życiu byłam wampirem O.o
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Wto 14:20, 23 Mar 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 14:25, 23 Mar 2010
Witam ponownie :D
Widzę, że wszyscy pouciekali :lol:
Wto 15:38, 23 Mar 2010