|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #10
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 859, 860, 861 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Co jest złego w tym, żeby pojechać tam grupą, popić troche, pójść na koncert, poznawać co chwile nowych ludzi i troche poświrować? |
Nic. Pod warunkiem, że jesteś dorosła, robisz co uważasz i decydujesz sama o sobie.
|
|
Wto 23:14, 16 Mar 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Do czasu póki zalany koleś z z pintolem na wierzchu nie wpadnie do twojego namiotu.
|
To za wszarz i z namiotu, też mi problem.
|
|
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Wto 23:14, 16 Mar 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 35 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Legnica/Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Alan
Cytat: | T., rozumiem, że trzech rozebranych, narąbanych gości oznacza, że kilkaset tysięcy pozostałych osób wygląda i zachowuje się tak samo?
|
A Ty cciałabys żeby Twoja 14 letnia córka była narazona na bezpośredni kontakt z trzema nagimi pijanymi meżczyznami?
Sinaj, a weźmiesz za nia odpowiedzialność prawna karną? Nie. takiej nie poniesiesz jak sie jej cos stanie. To jej rodzice za to odpowiedzą.
Cytat: | To poluzuj zwieracze |
Tym argumentem potwierdziłaś jedynie moje przepuszczenia. Nie wiem kto za kogo miał by brac odpowiedzialność. Ty za Ulkę czy ona za Ciebie. Jestem wstanie zrozumiec 14 latkę, ale pełnoletnię, bo raczej nie dojrzałą kobietę podejrzewałam o więcej wyobraźni.
|
|
Wto 23:16, 16 Mar 2010 |
|
T.
Mecenas Timon

Pochwał: 37
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
sinaj napisał: | ToAr, jechałeś raz w pociągu i oceniasz cały festiwal. |
tak, jakbyś jechała i czuła się jak w za przeproszeniem wagonie bydlęcym, to byś myślała, żę woodstock jest super.
Cytat: | Co jest złego w tym, żeby pojechać tam grupą, popić troche, pójść na koncert, poznawać co chwile nowych ludzi i troche poświrować? |
jeżeli wszyscy są pełnoletni, to róbta sobie co chceta.
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Wto 23:16, 16 Mar 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
sinaj, już widzę, jak wielka 14-letnia Helga z udami jak dwa dęby i dłońmi jak bochny chleba wyrzuca biednego małego nagiego dwudziestoparolatka z namiotu.
A jak będzie ich 3? to co?
Pozwoliłabyś własnemu dziecku jechać, tak obiektywnie?
|
|
Wto 23:17, 16 Mar 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr napisał: | Nie będę tego komentował, żart czy nie żart, ale osoba nie bywająca w RwT na pewno za żart tego nie potraktuje.
|
Wg Ciebie wszystkie dowcipy o studentach, weselach, sylwestrach też są przez kogoś brane poważnie?
Alkohol, że jest obecny bardziej lub mniej w życiu towarzyskim, stanowi też obiekt żartów.
|
|
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Wto 23:18, 16 Mar 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Alkohol, że jest obecny bardziej lub mniej w życiu towarzyskim, stanowi też obiekt żartów. |
tak w połączeniu z Woodstockiem to znakomity żart jest
|
|
Wysłany:
Wto 23:19, 16 Mar 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
T. napisał: | Sinaj, a weźmiesz za nia odpowiedzialność prawna karną? Nie. takiej nie poniesiesz jak sie jej cos stanie. To jej rodzice za to odpowiedzą.
|
Jej mama zgadza się, żeby jechała ze mną.
Cytat: | Tym argumentem potwierdziłaś jedynie moje przepuszczenia. Nie wiem kto za kogo miał by brac odpowiedzialność. Ty za Ulkę czy ona za Ciebie. Jestem wstanie zrozumiec 14 latkę, ale pełnoletnię, bo raczej nie dojrzałą kobietę podejrzewałam o więcej wyobraźni.
|
To nie był argument, wg. mnie po prostu przesadzasz. Bierzesz odpowiedzialność za każdego usera? Nicki, wirtualnych ludzi? Większości tych ludzi nawet nie znasz, a już na pewno nie w realu, więc daruj sobie.
Argumentum ad personam teraz poszło z Twojej strony :]
Gorm napisał: | sinaj, już widzę, jak wielka 14-letnia Helga z udami jak dwa dęby i dłońmi jak bochny chleba wyrzuca biednego małego nagiego dwudziestoparolatka z namiotu. |
Nikt sam na wood nie jeździ
|
|
Wysłany:
Wto 23:22, 16 Mar 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
sinaj napisał: | Nikt sam na wood nie jeździ |
a odpowiedź na pozostałą część mojego postu?
:)
|
|
Wto 23:24, 16 Mar 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A Ty cciałabys żeby Twoja 14 letnia córka była narazona na bezpośredni kontakt z trzema nagimi pijanymi meżczyznami? |
T., przede wszystkim nie puściłbym tam córki bez opieki osoby dorosłej, do ktorej miałbym zaufanie wiedząc, że nie narazi mojego dziecka na jakiekolwiek bezpośrednie zagrożenia.
ToAr napisał: | tak, jakbyś jechała i czuła się jak w za przeproszeniem wagonie bydlęcym, to byś myślała, żę woodstock jest super.
|
Ale ja bym nie oceniał calego festiwalu po ludziach, którzy są jedynie odsetkiem ogółu, którzy tam przyjeżdżają.
A poza tym, przykro mi, że oni nie jeżdzą pierwszą klasą i nie mają pryszniców w przedziałach :roll:
|
|
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu.
Wysłany:
Wto 23:25, 16 Mar 2010 |
|
Alan
Pulmonolog

Pochwał: 8
Miasto: Łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Alan napisał: | Ale ja bym nie oceniał calego festiwalu po ludziach, którzy są jedynie odsetkiem ogółu, którzy tam przyjeżdżają. |
jakbyś przeprowadził badanie statystyczne, to pewnie byś się zdziwił kto jest tym odsetkiem.
Niniejszym kończę tą dyskusję, dobranoc
|
|
Wysłany:
Wto 23:27, 16 Mar 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Alan napisał: | przede wszystkim nie puściłbym tam córki bez opieki osoby dorosłej, do ktorej miałbym zaufanie |
nimfka napisał: | podziwiam rodziców Ulki, że ją puszczają, może nie samą, ale jeśli dobrze rozumiem to po pierwsze z ludźmi których nie znają, |
|
|
Wto 23:27, 16 Mar 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr napisał: | tak, jakbyś jechała i czuła się jak w za przeproszeniem wagonie bydlęcym, to byś myślała, żę woodstock jest super.
|
Byłam już w takim wagonie
Cytat: | tak w połączeniu z Woodstockiem to znakomity żart jest
|
Tak, wood to taka większa rozrywka w której uczestniczy wiele osób, tak jak już w wymienianych przeze mnie okazjach
Gorm napisał: | a odpowiedź na pozostałą część mojego postu?
|
Jak ktoś zaczepia słabszych, to ludzie dookoła reagują, przynajmniej tam
|
|
Wysłany:
Wto 23:28, 16 Mar 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
sinaj, a jeszcze dalsza część mojego postu? :)
|
|
Wto 23:30, 16 Mar 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 859, 860, 861 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 860 z 1000 |
|