Hej! Czy ktoś próbował głosować w wyborach na admina? O czy mu się to udało? Bo ja nie mogę :/
Jeśli oddałaś głos i potem zamiast ankiety wyskoczyło Ci hasło, że nie spełniasz wymagań aby móc oddać głos, to i tak został on przyznany.
Wczoraj tak samo mi się robiło i ToAr wyjaśnił, że wszystko się zapisuje a komunikat wyskakuje, żebyśmy nie widzieli wyników ankiety :)
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pon 16:50, 15 Mar 2010
TO nie przez Ciebie. A iść muszę, bo mi się ochrzan dostanie jak nie pójdę na angielski, także..*wychodzi i nie wraca*
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 16:54, 15 Mar 2010
Pon 16:55, 15 Mar 2010
Pon 17:02, 15 Mar 2010