Shee, obiecuję, że kiedyś Cię zabiorę na Sycylię i poznam z jednymi z najlepszych ludzi na świecie.
Obiecuję Ci też, że pokaże Ci, że można pić wino z plastikowych kubków, połynieniemy na Mozię i Favignanę, zjemy okropną Granitę, przepyszne Cannoli, udowodnię Ci, że można jeść lody w bułce i pomogę Ci przeżyć w mieście bez zasad ruchu drogowego, witaj w Marsali, najprzyjaźniejszym miejscu na świecie :)
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Sob 17:31, 13 Mar 2010
Alan, w takim razie od dzisiaj trzymam cię za słowo. :)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Muszę lecieć skarby! Obślińcie ode mnie nigide'go jeśli go spotkacie!
Uluś Pamiętaj! Następnym razem jak się spotkamy masz mi zrobić striptiz :twisted:
Dzieeeeeeeń Doooobry! :D
Wróciłam z urodzin koleznaki. :D Było śwwietnie :] Jedliśmy cytrynę i kto sie pierwszy skrzywi xD Potem graliśmy w pytania bez odpowiiedzi np. Co chodzi bo ścianie i robi yzb yzb yzb? Mucha na wstecznym :hahaha: No i w ogóle tak była śmiesznie xD
Sob 17:59, 13 Mar 2010
maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 18:05, 13 Mar 2010
Ulka JA też dawno nie pisałam, a jak mnie dziś wen napadł rano to dorwałam laptopa, napisałam trzy zdania i koniec. :lol: Nawet się z tego Drabble nie da zrobić, bo nie żadnego wątku w tych trzech zdaniach. :roll:
Sob 18:22, 13 Mar 2010
Piszcie, piszcie Huddy fiki, bo ja czuję niedosyt :twisted:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 18:24, 13 Mar 2010
Junius Ale masz cudaśny banerek. :serducho:
Marg Hej :*
Sob 18:31, 13 Mar 2010