|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #10
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 427, 428, 429 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
rocket queen napisał: | Wtedy straci swoją wyjątkowość i niepowtarzalność W ogóle, kobieta powaliła mnie na łopatki, kiedy na pytanie dziennikarza Czy czuje się pani teraz spełniona? (czyt. po zdobyciu pierwszego medalu) odpowiedziała: Ja już od dawna jestem spełniona. Teraz tylko biegam. |
:hahaha: Ostatni wywiad z Justynąw "Dzień dobry, Vancouver" to była tragedia -.-'
Thombike napisał: | Ja jestem zupełnie normalny |
Good for you. :wink:
|
|
Wysłany:
Pią 19:15, 26 Lut 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Thombike, mówi jak jest: dlaczego wszyscy nie mogą mieć równych szans?
|
|
Pią 19:16, 26 Lut 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | nie nadążam za wami |
Ja też :mrgreen:
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick, co konkretnie, bo dosyć dużo ostatnio było tych wywiadów :lol:
|
|
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Niektórzy uważają, że nerwica jest chorobą psychiczną Question Jedynym kryterium w tym przypadku może być fakt, że nerwice leczy psychiatra, ale czy uznać to za "chorobę psychiczną", to bym polemizowała |
A dlaczego? Są różne nerwice, bardzo poważne i zwykle mają przyczyny psychiczne
|
|
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
|
sinaj
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 35 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Legnica/Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | Proszę się pochwalić ile masz gadżetów i jak się ładnie modlisz do mojego ołtarzyka ^^ |
nie mogę ujawnić takich informacji, bo nie należysz do fanclubu xP xP :mrgreen:
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
|
Hambarr
Psychiatra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
sinaj napisał: | Shee, czasem jakaś osoba moze być świadoma, że jest chora, brać leki itd. ale bedzie przekonana o prawdziwości swoich urojeń, bedzie się ich bać czy przeżywać jakiekolwiek inne emocje im towarzyszące. |
Nie kiedy mówią że są chorzy tylko dlatego bo wiedzią że inni wiedzą ze jeżeli powie że jest chory to uniknie leczenia. Jakoś się to nazywa ale zapomniałam
|
|
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dr Gregory House napisał: | A propos czegoś tam... jak tam praca na hisztorie? I do kiedy termin? |
Miałam dzisiaj się zgłosić, a tymczasem psorka pogadała o Żydach :( Temat ciekawy, ale nie nasiedziałam się godzinami przed kompem, aby to poszło na marne. Termin miał być do tydzień temu :hahaha: I miałam na tydzień temu, tylko tyle, że beznadziejne. Więc napisałam to nowe, które znasz. Teraz mam nadzieję, że jeszcze będę to czytać.
|
|
Wysłany:
Pią 19:17, 26 Lut 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
sinaj, ja to rozumiem, chodzi mi tylko o to zaprzeczenie. ;)
alhambra, haha :D Ja też bym tego chorobą nie nazwała, ogólnie teraz się odchodzi od stosowania tej nazwy, mówi się zaburzenie itp, itd... Fakt faktem nerwica życie utrudnia, ale da się żyć, zapewniam ;D
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr napisał: | nie mogę ujawnić takich informacji, bo nie należysz do fanclubu xP xP |
A pff ! :twisted: :mrgreen:
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wszyscy mają mniej lub bardziej równe szanse...mają narty, kijki i ten sam śnieg na tym samym torze...na skoczni bywa bardziej niesprawiedliwie a jednak wśród skoczków nie czesto słyszy się ywpowiedzi w stylu "wygrał bo miał lepsze cos tam cos tam"...przynajmniej nie robią tego sami zawodnicy, bo się szanują i szanują swoich rywali.
Rywalki nie od wczoraj maja astmę i co...nagle sie pani Kowalczyk przypomniało jak jej lepsze medale pozabierały?!? NIe ładnie.
|
|
_________________ www.speedup.cal24.pl
Wysłany:
Pią 19:19, 26 Lut 2010 |
|
Thombike
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94 napisał: | hattrick, co konkretnie, bo dosyć dużo ostatnio było tych wywiadów |
Beznadziejny dziennikarz, rozmowa o niczym, w ogóle bez sensu.
|
|
Wysłany:
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nerwica jest raczej chorobą charakteru, dlatego ciężko się z nią walczy, bo jakiekolwiek środki farmakologiczne na niewiele się tu zdają...
|
|
Wysłany:
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Thombike, Justyna już wiele razy o tym wspominała. Druga rzecz: Bjoergen nie startowała ostatnio w PŚ i śmiem twierdzić, że ostro się "leczyła". Mam do Ciebie jedno pytanie: jak myślisz, dlaczego u Bjoergen astma nasiliła się akurat przed igrzyskami?
Dodano 39 sekund temu:
hattrick, ale Justyna uśmiechnięta. Masz na myśli tą rozmowę o upadku na treningu? :>
|
|
Pią 19:22, 26 Lut 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 427, 428, 429 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 428 z 1000 |
|