:hahaha: Dziewczyny no co wy?! xD Ja go TYLKO LUBIĘ. Czy to źle? Czy od lubić trzeba przechodźić od razu na miłość? :twisted: A tak poza tym już się w nim bujałam i zaprzestałam, bo stwierdziłam, że jest dziwny. :roll:
Sevir Witaj, :przytul:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 19:51, 24 Lut 2010
maybe_55 Znam to uczucie :D A jak cię to pocieszy to masz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jBwbJWF8_-Q&feature=related[img] I tam zamiast Steffi Graf Niech będzie maybe_55 lub Ewa :D
Sro 19:55, 24 Lut 2010
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Sro 19:55, 24 Lut 2010
Gosiu, Taa... :roll: On słucha reagge. :shock: Chociaż nie zaprzeczam, że też czasme słucham i fajne dość, ale on to tak obsesyjnie. :shock:
Chancex3 Danke :przytul:
Sevir Dziękuję :* Co u Ciebie? :)
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 19:57, 24 Lut 2010
Sro 19:58, 24 Lut 2010
Sro 19:59, 24 Lut 2010
Hej :)
maybe_55 gratulacje tak wysokiego wyniku :D
Immortal widziałaś Dagę-Dagę jako Jackie-Chan Wejście smoka? :P
Sceny z nią mnie porażają....
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Sro 20:00, 24 Lut 2010
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
ann Ja Ci powiem. ^^ Załozyłyśmy z Chancex3 i Nutty Nettie forum dla nastolatek. Takie porady i w ogóle wiesz ;) TU jest adres: http://www.girlsteen.fora.pl/ więc jakby ktos był chetny zapraszamy! :)
nigide właśnie cholibka nie ogladałam całej :/
odezwij się kiedyś do mnie na gg, ok? to pogadamy :D