Rozmowy w t(ł)oku #10
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 205, 206, 207 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dark Carrot napisał:
Ej kurde, za co?! Ja powinnam! To przeze mnie zamknęli cały temat, ot co, nie przez nią! Zasłużyłam przecież! ;(

Ej kurde...siostro! NO! Miałem też w tym swój maleńki udział... Nie pamiętasz jak żyleta nazwała mnie ... dobra nie będę pisał jak mnie nazwała xP a zaczęło się od kici kici zróbmy się nieprzyzwoici :twisted:

Cytat:
Czyli ty go dostałeś, a ja nie?! ;(

On jest przechodni, za rok dostaniesz. Teraz nie zasłużyłaś za to II miejsce. O! Przecież tak nie można. Przegrać z nią to ... ekhm... tego nie da opisać się poprawnie politycznymi słowami :hahaha:

A pamiętasz jak wyganiałaś dzieci od nas o.O To też było padakowe :X I były teksty że zaniżamy poziom...tzn., że Ty zaniżasz *tak to było bankowo do Ciebie* a teraz mają Taaakkkiiii wyssokiii XD 8)

So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.

PostWysłany: Sob 0:01, 20 Lut 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Pochwał: 30

Miasto: Miasto Grzechu
Powrót do góry

jeanne powiedz!

PostWysłany: Sob 0:02, 20 Lut 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Miasto: Kalisz
Powrót do góry

tam w sumie raz na jakiś czas zawsze jest afera, ale jeśli dobrze pamiętam to głównie dzięki jednej z takich "wielkich afer" powstało to forum :P

Ja pamiętam jak nam oświadczenie napisali, że mamy teksty +18 zakrywać spoilerami i coś tam bo dzieci tam wchodzą też :P :twisted:

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Sob 0:04, 20 Lut 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Cytat:

Co zrobiłaś? Przyznaj się!

Robiłam sobie jaja i poinformowałam usera tylko, z którego sobie je robiłam żeby się nie przejmował, a administracji już nie, wiec się sfochowała, że nie załapała żartu. Następnie w temacie wybuchła wojna, w której połowa ludzi obstała za moim dziwnym poczuciem humoru, a druga za tym, że jestem niedobra i ostraszam ludzi :hahaha: No i zaniżałam poziom forum, bo szerzyłam zÓo! I zamknęli temat. Na 24 h, ale zawsze[
Cytat:
i ty chcesz mi wmówić że się zmieniłaś Rolling Eyes

Yep! Od teraz wszystkie afery rozgrywają się w mojej głowie :D

PostWysłany: Sob 0:05, 20 Lut 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne, ale wyjaw szczegóły, ja chcę tu usłyszeć ero-spowiedź. :twisted:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 0:07, 20 Lut 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Cytat:

Ej kurde...siostro! NO! Miałem też w tym swój maleńki udział... Nie pamiętasz jak żyleta nazwała mnie ... dobra nie będę pisał jak mnie nazwała xP a zaczęło się od kici kici zróbmy się nieprzyzwoici Twisted Evil

Hej no sory! W tym, że zamknęli nie miałeś żadnego, bo akurat wtedy byłes na emigracji jakieś czy coś :hahaha: Jak Cię nazwała? :przytul: Ja pamietam tylko, że którąś tam rzekła, że jak zobaczyła Twój avek to już wiedziała, że będzie nieprzyjemnie :hahaha: O tak! Kici kici zróbmy się nieprzyzwoici było moim mottem życiowym ;]
Cytat:
On jest przechodni, za rok dostaniesz.

A mogę dostać na urodziny?
Cytat:
A pamiętasz jak wyganiałaś dzieci od nas o.O To też było padakowe :X I były teksty że zaniżamy poziom...tzn., że Ty zaniżasz *tak to było bankowo do Ciebie* a teraz mają Taaakkkiiii wyssokiii XD Cool

Hej no, helou! Ja wygoniłam tylko jedno, które twierdziło, jak to było, że ją House wychował i horrory :hahaha: Zaraz czekaj, poszukam, bo chyba pod którymś postem takim dałeś mi pochwałę :hahaha:

Cytat:
głównie dzięki jednej z takich "wielkich afer" powstało to forum Razz

ja pamietam mniej więcej 3 takie afery teraz nie wiem :D

PostWysłany: Sob 0:10, 20 Lut 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Właśnie sobie czytam to wszystko jeszcze raz i Ómieram ze śmiechu :hahaha:
Jeanne tyle prawdziwych słów poleciało w Twoją stronę, chociażby

Spojler:

No właśnie, jeanne, ale czy takie nastawienie nie powoduje dodatkowego zaognienia sytuacji między shiperami?
Może warto się trochę otworzyć na nowe osoby. Potem może się okazać, że łączą nas z nimi zainteresowania pozaserialowe.

Zawsze powtarzałem, że powinnaś się otworzyć xP
Może nie do końca w takim sensie,ale sama rozumiesz...
:hahaha:
I tak nic nie przebije afery z biurkiem xP

Cytat:
Ja pamietam tylko, że którąś tam rzekła, że jak zobaczyła Twój avek to już wiedziała, że będzie nieprzyjemnie hahaha

Pamiętam ten avek, mam go do dzisiaj na twardzielu...po cichu liczyłem na osta, ale nikt nie chciał go przyznać :roll: Boshe, ileż ja się musiałem namęczyć i naprosić żeby mi go przyznali xP

Spojler:

Ty nie dość, że go okłamywałaś, to pisałaś nie żartobliwie, a kąśliwie i widać było, że go tu nie chcesz. Dobrze wiesz, że jak nowym osobom tu się znudzi, to pójdą gdzie indziej, ale nie możesz zostawiać tu tylko starych. Brakuje nam tu w dodatku męskiej ręki, a Ty już dwóch zdążyłaś wygonić. To, że byłaś od początku, nie znaczy, że możesz mówić, kto ma tu zostać, a kto nie.

Wiesz, że uwielbiam Ciebie i Twój humor, ale za Twoje fochy i gusta obrywa się całemu HuKowi i mamy status najbardziej nietolerancyjnego wątku!

Perełki :hahaha:

PostWysłany: Sob 0:10, 20 Lut 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Powrót do góry

Shee ale jakie szczegóły? :twisted:

Ja tam nie wiem, co w moją stronę leciało, bo dostawałam tylko wiadomości z frontu i szykowałam jakąś odezwę wielką, ale w końcu z niej zrezygnowałam :hahaha:

Cytat:

Zawsze powtarzałem, że powinnaś się otworzyć xP

No to w jakim sensie? :hahaha:

Ja nie brałam udziału w aferze z biurkiem, a szkoda! Ale Twój ost był taki ero <3

Dodano 1 minut temu:

Jig padaka! :hahaha: To H_A była czy ktoś inny? Moja ręka nie była zbyt męska, no jej :( A tak czytam te posty, ależ ja byłam wredna i złośliwa! :hahaha: To forum mnie odmieniło :D

PostWysłany: Sob 0:15, 20 Lut 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Dajcie linka, nie bądźcie tacy ;<

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 0:15, 20 Lut 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shee a masz konto na drugim forum? ;> Tego było tak dużo, że to czytania na cały wieczór :hahaha:

PostWysłany: Sob 0:16, 20 Lut 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Właśnie czytam przemówienie na wiecu ECC i turlam się ze śmiechu... Jakież to było Boskie :X Chciałbym znaleźć jeszcze pierwsze oficjalne upomnienie na wątku i wiadomości pw jakie we dwoje dostaliśmy od admina, ale mi pousuwali wszystko ze skrzynki :shock:

PostWysłany: Sob 0:19, 20 Lut 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Powrót do góry

Ja z tamtego forum pamiętam dwie "duże afery" ale trafiłam tak jakoś, że jak przyszłam to właśnie kończyła się afera z T. Rocket podajże i kimś tam jeszcze i wtedy chyba to forum powstało, a chwile po tym jak odeszłam, albo raczej jak zaczęłam się coraz rzadziej pojawiać zrobiła się afera z tobą i tym userem. Sama brałam udział tylko w dłuższej kłótni z

Spojler:

Nareniką

ale afery z tego nie było :P

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Sob 0:19, 20 Lut 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Ómarłem :hahaha:

Spojler:

Rada Forum, po tych atakach na Userów, bardzo poważnie rozmawiała nad tymczasowym zamknięciem wątku z racji jego "toksyczności"- odstraszanie innych, pozahukowych Userów, pogłębianie przepaści międzyshippowej.

Dajcie Mi alkohol! XD
Zawsze wiedziałem, że jeanne jest toksyczna o_O

PostWysłany: Sob 0:22, 20 Lut 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Powrót do góry

Jig a pokazywałam Ci to moje przemówienie, które napisałam, a nie chciało mi się go już wstawić? ;> To było dopiero erotyczne! :hahaha:
Ja w szkrzynce to już pewnie nic nie mam, a miałam tam tyle fajnych rzeczy. I całą Twoją aferę z pałąkowatymi nogami! :hahaha:

Cytat:
coraz rzadziej pojawiać zrobiła się afera z tobą i tym userem

To nie była afera, no. To była zaplanowana akcja między mną, a tym userem zeby nam się wieczorem nie nudziło, ale oczywiscie MNIE NIKT NIE ROZUMIE! ;( :hahaha:
Ja pamietam jeszcze jak wszystkie fiki na tamtym forum były w jednej kategorii Oo Pamiętam też jak administracja usuwała posty pewnej osoby, bo nie podobało im się, że tak zinterpretowała spoilery. Wesoło było :hahaha:

PostWysłany: Sob 0:24, 20 Lut 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

nimfka napisał:
kończyła się afera z T. Rocket

A ja myślałam, że one takie spokojne dziewczęcia są. ^^
Jasne, że mam, tyle że nie korzystam, a nuż by mnie tam zjedli i co by było?

PostWysłany: Sob 0:24, 20 Lut 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 205, 206, 207 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 206 z 1000

Skocz do: