_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 22:20, 19 Lut 2010
Myślimy tak samo, ale jeśli Ty będziesz koniem to ja zgłaszam się do roli siodła =P Z jednej strony Lisek z drugiej największa Liskowa fanka.... Boziu boziu boziu...
Zanosi się na noc pełną przygód XP
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pią 22:22, 19 Lut 2010
Z jednej strony Lisek z drugiej największa Liskowa fanka
:hahaha:
Boziu, jak bosko, kobieta i mężczyzna w jednym! I oboje na mnie, mrrrau.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 22:27, 19 Lut 2010
Zawieszenie zawieszeniem, ale Hałs umie w terenie bez wodzy Cool Też tak potrafisz?
House to prawdziwy kałboj. Kto by się wodzami przejmował - Może to koń profesor :hahaha:
I ta "latająca" lewa noga, wygląda przekomicznie =P A pierwszy konio też chyba nie wygląda na zadowolonego, bo zaczyna kłaść uszy po sobie...
OMG! :shock: A widzisz co za sztyblety ma Lisur na sobie XP
A to z cyklu : Bo tabletka była za słaba XP
Cytat:
Boziu, jak bosko, kobieta i mężczyzna w jednym! I oboje na mnie, mrrrau.
Junius wiesz jakie jest moje największe marzenie :>
Przejechać się z Lisurem w boskim Lexusie na tylnim siedzeniu XP
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Pią 22:31, 19 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pią 22:29, 19 Lut 2010
Chyba już wszystko ujawnione, co tu więcej mówić? :twisted:
Mrr, Twój podpis...
Pią 22:30, 19 Lut 2010
Jig :hahaha: może mnie też przygarniecie? :twisted:
Pią 22:33, 19 Lut 2010
Zawieszenie zawieszeniem, ale Hałs umie w terenie bez wodzy Cool Też tak potrafisz?
House to prawdziwy kałboj. Kto by się wodzami przejmował - Może to koń profesor :hahaha:
I ta "latająca" lewa noga, wygląda przekomicznie =P A pierwszy konio też chyba nie wygląda na zadowolonego, bo zaczyna kłaść uszy po sobie...
OMG! :shock: A widzisz co za sztyblety ma Lisur na sobie XP
No Lisowy bardzo szczęśliwy... :lol: sztyblety też zawodowe (btw. wprowadzałam kiedyś ogiera do przyczepy w sandałach wszyscy się na mnie darli, że zaraz mi na nogę stanie a on tak grzecznie ze mną szedł :roll: co prawda super wędzidło w pysku (kolec) miał, dziwne byłby gdyby nie szedł grzecznie :roll: ) ale kontakt też świetny i koń ustawiony :lol:
To ja chcę robić za kierowcę tego Lexusa :D
A rękę złamałem sobie w:
Spojler:
szpitalu. Najciekawsze jest to, że ze złamaną przeleżałem całą noc, dostałem wypis, poszedłem do drugiego, tam wsadzili mi ją w gips, w nocy znowu wróciłem do tego gdzie ją sobie złamałem i wszyscy się dziwili co mi się stało