|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #10
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 161, 162, 163 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
ola_baca O niczy już :mrgreen:
Nettie Dobra. *przestaje i siada na wygodnym fotelu*
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Pią 15:40, 19 Lut 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Nutty , cześć , i pa ! ;)
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 15:41, 19 Lut 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa Bry :*
Nutty Nettie :papapa:
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Pią 15:41, 19 Lut 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Nettie, Oj włosy... Dziś przedstawialismy scenki na polski z Pirmy(?) i Tyzeby czy coś w tym stylu i było tak, że ja byłam lwem i roztrzepałam tak włosy strasznie i wszyscy sie ze mnie smiali xD Pirmem był piórnik z kredkami, a Tyzebą kolezanka. I to było tak, ja wychodze i mówie tak:
- Zaraz rozszarpie biednego Pireme na strzępy! * i szarpie piórnikiem i kredki sie rozsypuja po klasie* W tedy Kolezanka mówi:
- Biedny Pireme, wszystkie wnetrzności z niego wyleciały! *pada na ziemie i zbiera kredki* Oh...Ta wątroba! KONIEC Cała klasa śmiech Ale wracając do wątku...*lata po RwT i wyrywa sobie włosy* |
Haha dobre :hahaha:
Nasza klasa dla zabawy robiła dla jaj kalambury i my mieliśmy z kolegą przedstawić myśliwego. Mój kolega wpadł na pomysł że będzie jeleniem /rogi miał z mojej opaski i długopisów żelowych/ który bedzie biegał po/ na czworaka/ klasie a ja mam być myśliwym który próbował go ustrzelić. Wszyscy mieli niezły ubaw :hahaha:
Dodano 45 sekund temu:
maagdaa ola_bacahey
|
|
Pią 15:42, 19 Lut 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć maybe ! ;*
Hej mrukasiu ! ;)
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 15:43, 19 Lut 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
mrukasia Hah, :lol: Albo mielismy przedstawic na polskim którtą rozmowe bez sensu xD To wychodza chłopaki Jeden:
- Cześć, kurczaku co u Ciebie?
Drugi:
- Ko, ko , ko, Ko Ko!
Ale sie wszyscy smiali :lol:
maagdaa CO u Ciebie? ;D
|
|
Wysłany:
Pią 15:48, 19 Lut 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe, kochana, u mnie nic ciekawego.
Doszłam dzisiaj do wniosku, że z testów po gimnazjum będę miała góra 30 pkt. z obu. O.o
|
|
Wysłany:
Pią 15:50, 19 Lut 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe_55 a to niezły musieliście mieć polski xD
|
|
_________________ Avek od Chancex3. Dziękuję :*
Wysłany:
Pią 15:51, 19 Lut 2010 |
|
Suiko
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe_55 napisał: | mrukasia Hah, Albo mielismy przedstawic na polskim którtą rozmowe bez sensu xD To wychodza chłopaki Jeden:
- Cześć, kurczaku co u Ciebie?
Drugi:
- Ko, ko , ko, Ko Ko!
Ale sie wszyscy smiali |
no to przedstawiam ci nasz wiersz wymyślony na lekcji polskiego
"Szłem łonką kwiaty pachły
ona mnie odepchła
więc poszłem do domu
piardłem żygłem i wyszłem
bo chamstwa nie zniosłem"
|
|
Pią 15:52, 19 Lut 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
mrukasia napisał: | Cytat: | Nettie, Oj włosy... Dziś przedstawialismy scenki na polski z Pirmy(?) i Tyzeby czy coś w tym stylu i było tak, że ja byłam lwem i roztrzepałam tak włosy strasznie i wszyscy sie ze mnie smiali xD Pirmem był piórnik z kredkami, a Tyzebą kolezanka. I to było tak, ja wychodze i mówie tak:
- Zaraz rozszarpie biednego Pireme na strzępy! * i szarpie piórnikiem i kredki sie rozsypuja po klasie* W tedy Kolezanka mówi:
- Biedny Pireme, wszystkie wnetrzności z niego wyleciały! *pada na ziemie i zbiera kredki* Oh...Ta wątroba! KONIEC Cała klasa śmiech Ale wracając do wątku...*lata po RwT i wyrywa sobie włosy* |
Haha dobre :hahaha:
Nasza klasa dla zabawy robiła dla jaj kalambury i my mieliśmy z kolegą przedstawić myśliwego. Mój kolega wpadł na pomysł że będzie jeleniem /rogi miał z mojej opaski i długopisów żelowych/ który bedzie biegał po/ na czworaka/ klasie a ja mam być myśliwym który próbował go ustrzelić. Wszyscy mieli niezły ubaw :hahaha: |
Ja pamietam raz miałam z kolegą wyjść i wrócić po 5 minutach, wchodzimy, a tu mój kolega (bardzo się wtedy kumplowaliśmy) miał nam opowiedzieć co mamy zrobić. Na nieszczęście, chłopak z którym miałam to przedstawiać bardzo mi się podobał... A utwór który mieliśmy przedstawić pod dyktando mojego kumpla to :
"W MALINOWYM CHRUŚCIAKU"...
odsyłam do polskiej poezji erotycznej...
Dodano 51 sekund temu:
Cytat: | "Szłem łonką kwiaty pachły
ona mnie odepchła
więc poszłem do domu
bo chamstwa nie zniosłem" |
haha...
też pisałam wiersze, równie bezsensowne, ale żadnego nie pamiętam...
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | maybe, kochana, u mnie nic ciekawego.
Doszłam dzisiaj do wniosku, że z testów po gimnazjum będę miała góra 30 pkt. z obu. O.o |
oj przestań, ja się też martwiłam, włosy z głowy rwałam, nie umiełam piać rozprawki, nie przerobiłam nic z geografii, gramatyka leżała, a miałam 90 punktów...
|
|
Pią 15:54, 19 Lut 2010 |
|
ola_baca
Patomorfolog

Ostrzeżeń: 1
Miasto: Chrzanów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ola_baca napisał: | 90 punktów |
Oo *wzdycha* Ja też tak chcę !
Dlaczego Wy wszyscy jesteście tacy mądrzy ?!
|
|
Wysłany:
Pią 15:56, 19 Lut 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ola_baca napisał: | Ja pamietam raz miałam z kolegą wyjść i wrócić po 5 minutach, wchodzimy, a tu mój kolega (bardzo się wtedy kumplowaliśmy) miał nam opowiedzieć co mamy zrobić. Na nieszczęście, chłopak z którym miałam to przedstawiać bardzo mi się podobał... A utwór który mieliśmy przedstawić pod dyktando mojego kumpla to :
"W MALINOWYM CHRUŚCIAKU"...
odsyłam do polskiej poezji erotycznej... |
Jak to zagraliście!!??
|
|
Pią 15:57, 19 Lut 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Suiko, Yep :D Na polskim zawsze jest ubaw :lol:
mrukasia napisał: | no to przedstawiam ci nasz wiersz wymyślony na lekcji polskiego
"Szłem łonką kwiaty pachły
ona mnie odepchła
więc poszłem do domu
bo chamstwa nie zniosłem" |
:hahaha: :hahaha: *pada*
maagdaa Eee tam, zawsze sie tak mówi, :P Ja np. mówiłam, że będe miec ze sprawdzianu z niemieckiego 3,a dostałam -5 :D I co? I co? :D
|
|
Wysłany:
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hej ho...
ho...
ho...
Jest tu kto...
kto...
kto...
Tylko echo???
cho???
cho???
Znów
nów...
nów...
|
|
|
ola_baca
Patomorfolog

Ostrzeżeń: 1
Miasto: Chrzanów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ola_baca JA jestem :P
Dodano 41 sekund temu:
maagdaa *dyskutuje* PFFffff Pf Pf Pf PF!!! Pf PF! :shock:
|
|
Wysłany:
Pią 15:59, 19 Lut 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 161, 162, 163 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 162 z 1000 |
|