Ja mam na razie 11 plakatów, cztery sezony, poduszkę, kubek, dwie koszulki i wszystkie książki. ;)
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sro 19:35, 17 Lut 2010
Imm, sypać nie sypie, ale breja i zaspy zostały :evil:
oj tak :/ wyjść do szkoły pod górę to jakaś masakra, zwłaszcza jak ma się takie buty jak ja. Na ugiętych nogach i przez pół godziny :/
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Sro 19:36, 17 Lut 2010
Sro 19:37, 17 Lut 2010
A, i zbieram jeszcze wszystkie możliwe wycinki z gazet. ^^
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sro 19:37, 17 Lut 2010
niestety, muszę zmieniać co zimę buty, więc wiem jak to jest Alh ;*
(jak masz właściwie na imię, jeżeli można spytać? :>)
poza tym non stop człowiek chodzi w tych butach i mam już ich dosc :/
Mirela- nieee, tanie wino *bleh*
Sro 19:40, 17 Lut 2010
Chance, mam: cztery sezony, książkę i kubas, czaję się na kolejny sezon oryginalny i w planach jest też poducha z Hugh, mrrr ( no teraz doszła w pomysłach piłeczka)
Sro 19:43, 17 Lut 2010