|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #10
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 68, 69, 70 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
zimno się tu strasznie zrobiło brrrry a więc już wolę iść się uczyć ochydnego języka na F papa :oops:
|
|
Wto 21:26, 16 Lut 2010 |
|
ChildMentalHealth
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
T. napisał: | swoją opiewana inteligencje |
?? sorry nigdzie nie chwaliłem się jakąs wyolbrzymiona inteligencją.
T. napisał: | Ty też nie byłeś bardziej rozgarnięty |
Własnie...sek w tym, ze byłem...w wieku lat 14 miałem kilka snesownych zajęc i hobby i nie wiązały się one z bezmyslnym gapieniem sie w monitor komputera. Niektóre praktykuje do dziś..niektóre weszły w inny poziom...na niektóre jeszcze mnie nie stac. A ponadto...na swoje nieszczęscie mam potem stycznosć ze stazystami i stazystkami mającymi aktualnie po lat 20-pare i serio...ciary mi ida po plecach jak sobie pomyślę jacy beda kolejni stazyści za lat np. 5, bo aktualni to intelektualny dramat.
Dodano 1 minut temu:
nimfka napisał: | masz jakiś konkretny cel w obrażaniu innych forumowiczów Czy robisz to tylko dla rozrywki?? |
Jak chcesz to moge Cię pobrażać dla rozrywki...zawsze to jakieś zajecie pomiedzy jednym a drugim.
|
|
_________________ www.speedup.cal24.pl
Wysłany:
Wto 21:30, 16 Lut 2010 |
|
Thombike
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
no, gdzie indziej na pewno. Proponuję "Łyk kultury".
Pozostaje wybrać temat. Proponuję "Avatar" bo wczoraj nie zdążyłam się wypowiedzieć, wiem, że masz odmienne zdanie niż ja.
I celowość. Robimy to dla przyjemności czy próbujemy sobie coś nawzajem udowodnić?
|
|
_________________ "To change the world, start with one step
however small, first step is hardest of all"
strony internetowe
Wysłany:
Wto 21:32, 16 Lut 2010 |
|
orco

Pochwał: 28
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
T. wiesz, ze ja nawet wiem dlaczego jeszcze nie dałas mi bana, choć cię od jakiegoś czasu korci? :)
|
|
Wysłany:
Wto 21:32, 16 Lut 2010 |
|
Thombike
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Własnie...sek w tym, ze byłem...w wieku lat 14 miałem kilka snesownych zajęc i hobby i nie wiązały się one z bezmyslnym gapieniem sie w monitor komputera. Niektóre praktykuje do dziś..niektóre weszły w inny poziom...na niektóre jeszcze mnie nie stac. A ponadto...na swoje nieszczęscie mam potem stycznosć ze stazystami i stazystkami mającymi aktualnie po lat 20-pare i serio...ciary mi ida po plecach jak sobie pomyślę jacy beda kolejni stazyści za lat np. 5, bo aktualni to intelektualny dramat. |
Tak, O tempora o mores! Senatus hic intellegit, consul videt...
Ale nie wszyscy sa Tobą. Einstein w wieku 14 lat był uznawany za ułomka intelektualnego. czy szanujesz ludzi tylko tych, którzy sa Ci równi inteligencja, wykształceniem i zdolnościami?
|
|
Wto 21:33, 16 Lut 2010 |
|
T.
Mecenas Timon

Pochwał: 37
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Orco...to zalezy jaki chcesz przyjąc poziom dyskusji, ja jestem elastyczny, dostosuję się.
Dodano 49 sekund temu:
T. napisał: | Ale nie wszyscy sa Tobą. Einstein w wieku 14 lat był uznawany za ułomka intelektualnego. czy szanujesz ludzi tylko tych, którzy sa Ci równi inteligencja, wykształceniem i zdolnościami? |
NIe..ale szanuje Einsteina...mamy to samo IQ :) I tez nie byłem "orłem"...w sumie tylko jedna nauczycielka była w stanie dostrzec te 20 lat temu w co/kogo się zmieniam...spoko, nie popełniła samobója...własciwie spotkała mnie 10 lat potem i powiedzała coś bardzo miłego.
Ostatnio zmieniony przez Thombike dnia Wto 21:36, 16 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Wto 21:34, 16 Lut 2010 |
|
Thombike
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | T. wiesz, ze ja nawet wiem dlaczego jeszcze nie dałas mi bana, choć cię od jakiegoś czasu korci? |
Bo jestem sadomasochistą i nie mam co robic wieczorami?
|
|
Wto 21:34, 16 Lut 2010 |
|
T.
Mecenas Timon

Pochwał: 37
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Thombike napisał: | nimfka napisał:
masz jakiś konkretny cel w obrażaniu innych forumowiczów Czy robisz to tylko dla rozrywki??
Jak chcesz to moge Cię pobrażać dla rozrywki...zawsze to jakieś zajecie pomiedzy jednym a drugim. |
nie zależy mnie, pytam tylko z ciekawości, bo nie rozumiem takich osób jak ty. Forum i należenie do jego społeczności nie jest obowiązkowe, należą tu chętni, zazwyczaj fani House'a. Skoro nikt nie trzyma Cię tu siłą, to zakładam, że jesteś tu dla przyjemności, a na razie z tego co zauważyłam to głównym twoim zajęciem jest obrażanie innych, sprawia ci to taką przyjemność czy po prostu nie potrafisz inaczej rozmawiać??
|
|
Wysłany:
Wto 21:36, 16 Lut 2010 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | zazwyczaj fani House'a |
Trafiony zatopiony....widzisz jak bardzo mogłaś ograniczyć ta wypowiedź.
|
|
Wysłany:
Wto 21:37, 16 Lut 2010 |
|
Thombike
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie byłbym sobą gdybym nie zabrał teraz głosu :]
Thombike może nie piszesz tego wprost ale wyraźnie chcesz udowodnić swoją mądrość, inteligencję i dojrzałość. Inteligentny zapewne jesteś ale...
Czy to, że składasz pancze na dużo młodszych daje Ci jakąś chorą przyjemność ? Ja rozumiem, także lubię z kimś się wykłócać, podyskutować próbując udowodnić swoją niejką "wyszość". Ale ja staram się to robić w kulturalny sposób, z dużo mądrzejszymi i starszymi osobami tak aby coś z tego czerpać. A Ty nie dość że wyrabiasz sobie opinię chama to w dodatku sam się uwsteczniach intelektualnie. Bo co może Ci dać besztanie dużo młodszej osoby. Jedynie satysfakcję do karmienia swojego ego.
Ostatnio zmieniony przez lesio dnia Wto 21:40, 16 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wto 21:38, 16 Lut 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 68, 69, 70 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 69 z 1000 |
|