_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pon 20:49, 08 Lut 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 20:50, 08 Lut 2010
oj al, al :mrgreen:
magda, ty jesteś psychiatrą, ja tu potrzebuje kogoś do zaszycie rany :evil: No chyba, że umiesz :P
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 20:51, 08 Lut 2010
Chance, jesteś okrutna :D Moze mnie ktoś jescze zaszyje jescze się nie wykrwawiłam :D
Raz, No takie nieczyste ^^ Ojoj...I co będzie kara? *chowa się za krzaki*
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 20:52, 08 Lut 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 20:52, 08 Lut 2010
maybe, nie, nie zawsze, ale przeważnie ;) Ciężki mi się od nich uwolnić. Oglądam teledyski, nagrania koncertowe, covery...
Jak nie GD to najczęściej Farben Lehre. No i teraz kolega polecił mi Blade Loki i kilka piosenek mnie prześladuje.
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Pon 20:54, 08 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 20:53, 08 Lut 2010
ale mam zapłon..
jasne! :P
Czardżing. Clir!
a co się w ogóle stało? :D
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pon 20:53, 08 Lut 2010
Sal, Aaaa :] Wiesz, że zamierzam spiewac FL - piosenkę leniwych słoni na idolu szkolnym? :P
Pon 20:55, 08 Lut 2010