_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:15, 07 Lut 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:17, 07 Lut 2010
hej sinaj i lesio :*
Raz zawsze czai się w krzakach, wiem, wiem :P
Nie 19:21, 07 Lut 2010
musiałabym się zabrać za TO, ale mi się nie chce :roll: :
Spojler:
Proszę przygotować dokument w edytorze tekstu, np. w Wordzie i zapisać go pod nazwą firma_imię_nazwisko.doc. Dokument ma się składać z 8 stron. Proszę pracować przy włączonym podglądzie znaków i aktywnej linijce.
1 str. w poziomie, podzielona jest na 2 równe kolumny, marginesy 1 cm (2 cm odstęp miedzy kolumnami), należy pamiętać wstawić podział kolumny. Strona 1 jest stroną tytułową oferty naszej firmy. W pierwszej kolumnie mają być wstawione mapa dojazdu, nazwisko osoby do kontaktu z firmą oraz dane adresowe (nr telefonu należy poprzedzić symbolem telefonu np. z czcionki Wingdings2). W kolumnie 2 nazwa firmy, logo oraz godziny otwarcia., W godz. trzeba wstawić minuty w indeksie górnym, pismem podkreślonym.
2 str. ustawienia jw. treścią jest cennik. Należy poprawnie sformatować tekst przy użyciu tabulatorów (lewy, prawy, dziesiętny), np. pizza hawajska 400 g 5,00 zł). Tabulator dziesiętny zadziała, jeśli cena będzie podana z groszami,
3 str. w pionie, marginesy dowolne, treścią jest ogłoszenie z ofertą naszej firmy oraz z karteczkami do wyrywania. Napis na pojedynczej karteczce czytamy z dołu do góry
4 str. jest zapełniona wizytówkami naszej firmy. Pojedyncza wizytówka powinna mieć wymiary 5x9 cm (wymiary mogą być minimalnie mniejsze, ale nie większe)
5 str. w pionie, marginesy 2,5 cm, jest wzorem papieru firmowego z odpowiednio zdefiniowanymi nagłówkiem i stopką oraz znakiem wodnym na środku kartki. Nagłówek i stopka musza być oddzielone linią od głównej części dokumentu. Najlepiej wykorzystać do budowy stopki 2 komórki tabeli odpowiednio formatując je
6 str. jw. treścią jest pismo urzędowe z poprawnymi formatowaniami daty, nadawcy, odbiorcy i treści. W treści wykorzystano wyrównywanie tekstu, właściwości akapitu, aktualizowanie daty
7 str. w pionie, marginesy2,5 cm, bez nagłówka. Treścią dokumentu jest CV. Wzór CV można pobrać ze strony http://www.cv.pomysl.com/cv.php. Dane w CV nie muszą być prawdziwe. Byłoby miło gdybyście umieścili swoje zdjęcie oraz wypisali kierunki studiów, które zamierzacie studiować
8 str. jw. treścią są wzory matematyczne wg załącznika poniżej. Osoby korzystające z MS Office XP i 2003 wybierają opcję Wstaw -> obiekt-> Microsoft Equation 3.0 Przypominam o możliwości dołożenia sobie ikonki edytora równań do dowolnego paska z ikonami.
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Nie 19:25, 07 Lut 2010
Sevir ja też, ale mi się nie chce, choć to dobry powód, żeby dłużej posiedzieć na kompie :D
Nie 19:27, 07 Lut 2010
maybe, jak możesz kazać biednej Sevir się ucyć, ty potFForze ?!
*tuli Sevir* :mrgreen:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 19:27, 07 Lut 2010
maybe, jak możesz kazać biednej Sevir się ucyć, ty potFForze ?!
a mi kto wczoraj kazał ;p
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Nie 19:31, 07 Lut 2010
nimfka napisał:
choć to dobry powód, żeby dłużej posiedzieć na kompie
wiesz, ile ja już tu siedzę z tego powodu Mr. Green ?
no tak, jasne, ja na razie przekroczyłam mój czas o 15 min, ale nikt się nie skapnął :P
Nie 19:32, 07 Lut 2010
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 19:32, 07 Lut 2010
jak możesz kazać biednej Sevir się ucyć, ty potFForze ?!
Jestem zÓa! :twisted: Sevir, do nauki jush!!
A ja uciekam od was! O! Ale moje zÓo zostaje na warcie, uwazajcie! :twisted: Do napisania :P
Nie 19:33, 07 Lut 2010