_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 14:19, 04 Lut 2010
maybe szkoła,szkoła i jeszcze raz szkoła...nie miałam czasu usiąść na kompie...
Chance Są jeszcze niestety ludzie którzy nie oglądają Housa,ale żeby nie wiedzieć co to jest to już przesada!
Ostatnio zmieniony przez Nutty Nettie dnia Czw 14:27, 04 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
Są już zdjęcia z dyskoteki :mrgreen: Kto chce zobaczyć? :P
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 14:27, 04 Lut 2010
No, ale ten kolo na dodatek pomyslał, że ja na serio wzięłam z nim ślub. To już jest głupota, no bo chyba nie robiłabym sobie zakładki do książki ze sobą. Z resztą zescanuję ją to wam pokaże ^^
Czw 14:28, 04 Lut 2010
Czw 14:31, 04 Lut 2010
wróciłam :P
stwierdziłam, że lepiej mieć burdel niż sprzątać to wszystko
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Czw 14:32, 04 Lut 2010
Czw 14:34, 04 Lut 2010