_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 3:01, 02 Lut 2010
_________________ Yes, we can.
-----------------------------
'As Jimmy suggested that I'm on heroin, I decided to admit I'm on Methadone. In return I got a bunch of very "friendly" words and a warning about side effects. One of them was already done to me, that was apnea occurs. Ceased to circulate air through my airway, and the pulse was almost imperceptible, but Foreman decided to return it to me stimulating my sensory receptors.' - I looked at him significantly, expected some questions, at the end my story was interesting. I looked more closely, raising single eyebrow slightly. Then Lucas said. 'How?' 'Excellent question. He twisted my nipples! '
Powiedzcie mi proszę, błagam, co mw mówili w promo!
że Cuddy znalazła wreszcie osobę, która ją pokocha i już za niedługo zostaną złączeni na zawsze
Wto 3:04, 02 Lut 2010
DOMA uwielbiam jak milczysz :hahaha:
ToAr nie kłam!
na końcu wiem na 100%, że House powiedział, ze szpital potrzebuje Cuddy, tamta babka, że jeśli zostanie pogrązona, to Cuddy też, a sponsorzy nie chcą dac Cuddy kasy, wiec szpital bankrutuje.
Wto 3:09, 02 Lut 2010