Jeanne ja oglądam 3 serial, tak regularnie, zawsze na 1 był House, potem CSINY, a potem Bones, jednak teraz wszystko się zmieniło, bo zmienił się House, a w CSI NY nic się nie zmieniło właśnie, dopiero kiedy nadrobiłam Bones zobaczyłam że tylko ten serial nie psuje się/nie nudzi z biegiem czas, sezonów i że nie ma czegoś takiego jak słabe odcinki, są tylko bardzo dobre i genialne, z przewagą tych drugich :P Jezu jakby Sevir zobaczyła te herezje to by mnie normalnie chyba w szkole na wejściu za uszy powiesiła, łagodnie mówiąc :P Ale nie martwcie się, bez względu ma oglądany przeze mnie serial, na pewno nie zmienię forum, żadne forum nie jest tak cudne jak to i na żadnym nie ma tylu wspaniałych ludzi jak wy :onajego:
Dodano 4 minut temu:
Jeanne cos dla Ciebie
Wto 0:46, 02 Lut 2010
*wyciąga swoją najlepszą rurę, podchodzi i zaczyna wykonywać erotyczne ewolucje jak Lisa w 4x15*
Mrau :twisted:
Cytat:
jeanne ja ostatnio stwierdziłam,ze oglądam za dużo seriali Sad
Je tam. Seriale kształcą :D
Nimfka czemu by Cię zabiła? Ja jednak najbardziej to czekam teraz na GA i Mentalist, oh, potem House i Bones i Fringe i reszsta :D
Cytat:
Ale nie martwcie się, bez względu ma oglądany przeze mnie serial, na pewno nie zmienię forum, żadne forum nie jest tak cudne jak to i na żadnym nie ma tylu wspaniałych ludzi jak wy ona jego
Ja tysz. Przyzwyczaiłam się już tutaj :D
Dodano 1 minut temu:
Nimfka jesteś okrutna, a dokłądniej ten podpis :( Ale obrazek słitaśny :D
Ja się przyzwyczaiłam i uzależniłam, nie potrafiłabym teraz tak poprostu zerwać z wami kontakt :P
Ja najbardziej czekam na 100 odcinek Bones, będą wspomnienia, Jeanne oglądałaś
Spojler:
5x13, i ten cudny toast??
Wto 0:48, 02 Lut 2010
Jeanne ten demot to cała prawda o MnS :P
Kochani genialnie mi się z wami rozmawia, zwłaszcza że rzadko trafić na was o tym samym czasie na forum, a na ciebie Jeanne to najtrudniej trafić, ale mój roządek podpowiada mi że jednak trza iść nyny :?
Wto 0:52, 02 Lut 2010
Odcinek genialny, po raz kolejny mogę powiedzieć że to jedyny serial który z sezonu na sezon jest coraz lepszy, a przecież od samego początku był super.
Co do odcinka:
+genialne wysilanie się Vincenta żeby zabłysnąć przed Brennan
+znów powalająca skromność Brennan
+rozmowy B&B o miłości, czy mi się zdawało czy Bones powiedziała ,,kiedy mówiłeś, że miłość która nas łączy jest prawdziwa i tylko to się liczy" ??
+wymienianie na wzajem kto się czego od siebie nawzajem nauczył
+Cam i jej przerażenie na widok pająków
+No i oczywiście ostatnia scena w restauracji, najpierw kopnięcie, a później Bones pokazała jak bardzo zmieniła się przy Booth'ie, cudny toast :D
Właśnie Jeanne jesteś na tym forum może??
Dodano 2 minut temu:
:hahaha:
Wto 0:56, 02 Lut 2010
Jeanne to najtrudniej trafić, ale mój roządek podpowiada mi że jednak trza iść nyny Confused
Bo ja jestem jak czekoladka dajmy na to, z rumem w bombonierce. Trudno na nią trafić, ale gdy się to już zrobi, to jest miło, ale gdyby sie zbyt często trafiała, to cały urok by zniknął :D
Twój rozsądek kłamie, zostań z nami xD
Spojler:
Barzdo mi sie podobała akcja z Cam <3 I to kopnięcie było słodkie, ale tak dziwnie mi się wydawało, że to ta Bones z początkowych odcinkow, bo teraz mimo wszystko się w pewien sposób rozwinęła
Kochani teraz już na prawdę dobranoc, uciekam, jutro szkoła, trening i dużo nauki na franc po tym :evil:
zÓych snÓw :twisted: (jeszcze jakbym dopisała Huddzinki to rodem z HuK'a)
Dodano 2 minut temu:
Brennan bardzo się rozwinęła,
Spojler:
w tym odcinku bardzo to widać, te jej rozmowy z Boothem o miłości i tym razem to on powiedział że przecież serce to mięsień :P
Na prawdę uciekam :*
Wto 1:00, 02 Lut 2010
Jeanne na tamto forum też zaglądałam, ale to co Doma też wchodzi ma od razu stronę swoją, jak my i też ma dużo bardzo fików :P
Uciekam, na prawdę już dobranoc :*
Wto 1:03, 02 Lut 2010