|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #9[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 502, 503, 504 ... 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Immortal nie siedzę bez przerwy siedzę tyle ile tu u was jestem.. w końcu jakoś trzeba w szkole wyżyć samo się nie nauczy... moja rodzicielka nie popiera mojego zainteresowania Housem i wami Rolling Eyes nie rozumiem jej jesteście ciekawszymi rozmówcami niż przeciętny uczeń lo |
Nem, jesteś kochana. Też uważam, że jesteście ciekawszymi rozmówcami, bo przywróciliście mi wiarę w młodzież. Już myślałam, że wszystko to takie badziewie, co mnie wkurza w autobusie i na ulicy, ale nie, wy jesteście zajefajni!!!!
|
|
Wysłany:
Pon 19:10, 01 Lut 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Dzień Dobrywieczór :twisted: Wróciłam! Kto tęsknił? :mrgreen:
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Pon 19:11, 01 Lut 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ale nie da się żyć tylko z internetowymi znajomymi. |
Jak to nie? Moi znajomi wyprowadzili się z Olsztyna i mam tylko w pracy. po pracy siedzę z Wami ;)
|
|
Wysłany:
Pon 19:11, 01 Lut 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe_55, ja, ja ! :mrgreen:
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pon 19:12, 01 Lut 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe_55 ja tęskniłam! ;*
|
|
Wysłany:
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
turbodymomaybe Hello, ja, ja tęskniłam ;) *rzuca się na szyję*
|
|
Wysłany:
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | Immortal nie siedzę bez przerwy siedzę tyle ile tu u was jestem.. w końcu jakoś trzeba w szkole wyżyć samo się nie nauczy... moja rodzicielka nie popiera mojego zainteresowania Housem i wami :roll: nie rozumiem jej jesteście ciekawszymi rozmówcami niż przeciętny uczeń lo |
Nem - bo trudno uwierzyć, że w necie jest coś poza uzależniającym bełkotem. A jeszcze trudniej - że są ciekawe rozmowy z fajnymi ludźmi i naprawdę miła atmosfera.
Buziaki dla wszystkich ;)
|
|
Wysłany:
Pon 19:13, 01 Lut 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
O wow! Tyle osób za mną teskni..Jest po co tu wracać! *obślinia wszystkich*
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Po obiadku :)
maagdaa Majka w I odcinku dowiedziała się, że wygrała stypendium fotograficzne we Florencji. Musiała złożyć wszystkie dokumenty i badania. Przed tym usłyszała o akcji "cytologia za 1zł" i poszła się profilaktycznie przebadać. Tam w przychodni pomylili pacjentki i Majce zrobiono zabieg inseminacji, a gdy weszła do gabinetu pacjentka przygotowana do wszczepienia zarodka, lekarki dopiero zorientowały się o co chodzi. Zrobiły zabieg inseminacji powtórnie i zniszczyły kartę Majki. Później była praca, dom, Michał, Lilka itd. Do stypendium już brakowało tylko kompletnych badań ginekologicznych, więc poszła do lekarza i dostała kartkę z wynikiem, że jest w ciąży. Wygadała się o tym Lilce i koleżance z pracy. Lilka niechcący powiedziała o tym koledze ze studiów, a ten doniósł do dyrektorki. Odebrano jej wyjazd do Florencji. Później pokłóciła się z rodzicami o ciążę i o jej ojca. W tym czasie Beata (surogatka) poroniła. W następnych odcinkach Michał z Olą mają się dowiedzieć, że jest jeszcze jedna kobieta, nosząca ich dziecko... :D
|
Autor postu otrzymał pochwałę.
|
|
nigide
Immunolog

Pochwał: 8
Miasto: Lidzbark Warmiński
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nigide napisał: | Po obiadku :)
maagdaa Majka w I odcinki dowiedziała się, że wygrała stypendium fotograficzne we Florencji. Musiała złożyć wszystkie dokumenty i badania. Przed tym usłyszała o akcji "cytologia za 1zł" i poszła się profilaktycznie przebadać. Tam w przychodni pomylili pacjentki i Majce zrobiono zabieg inseminacji, a gdy weszła do gabinetu pacjentka przygotowana do wszczepienia zarodka, lekarki dopiero zorientowały się o co chodzi. Zrobiły zabieg inseminacji powtórnie i zniszczyły kartę Majki. Później była praca, dom, Michał, Lilka itd. Do stypendium już brakowało tylko kompletnych badań ginekologicznych, więc poszła do lekarza i dostała kartkę z wynikiem, że jest w ciąży. Wygadała się o tym Lilce i koleżance z pracy. Lilka niechcący powiedziała o tym koledze ze studiów, a ten doniósł do dyrektorki. Odebrano jej wyjazd do Florencji. Później pokłóciła się z rodzicami o ciążę i o jej ojca. W tym czasie Beata (surogatka) poroniła. W następnych odcinkach Michał z Olą mają się dowiedzieć, że jest jeszcze jedna kobieta, nosząca ich dziecko... :D |
To brzmi strasznie - boję się, że zniechęci kobiety do cytologii...
A NIE DA się pomylić cytologii z inseminacją - chyba, że Majka nie zauważyła, że pielęgniarka zmierza do niej z całym oprzyrządowaniem, strzykawką :lol: , a nie z takim patyczkiem do wymazu :lol:
Nie mówiąc już o tym, że pielęgniarki jak się kapnęły, mogły jej dać pigułkę "po" :lol:
Ale mówiąc serio - naprawdę, tyle się teraz promuje cytologię, a obawiam się, że serial i tak będzie miał większy wpływ na postawy ludzi, niż akcja uświadamiająca :(
|
|
Wysłany:
Pon 19:16, 01 Lut 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ooo , nigide strasznie dziękuję ! :**
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pon 19:16, 01 Lut 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | mnie nie bawią opowieści o tym kto ile wypił ostatnio kogo zaliczył i ile zapalił itp. .. afffe. Mało jest osób z którymi można się i pośmiać i poważnie pogadać |
Zonk, ja też ciągle tutaj o piciu :mrgreen: Ale nikogo nie zaliczam...
Dodano 34 sekund temu:
Shi, Katia Hej
|
|
Wysłany:
Pon 19:18, 01 Lut 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 502, 503, 504 ... 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007 Następny |
Strona 503 z 1007 |
|