Ja wolę wcześniejszą Madonnę, lata 80-90 czy sama Evita :)
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Pią 15:15, 22 Sty 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 15:16, 22 Sty 2010
Dzisiaj starszy przywiózł do domu rodzicielkę i małego szkodnika.
Chciałem raz w życiu być dobrym dzieckiem i nawet wyszedłem pomóc im się zabrać z samochodu, ale w zamian dostałem tylko opiernicz :hahaha: I bądź tu człowieku dobry. Wziąłem nosidełko i zaniosłem do sypialni, starsza przytoczyła się po kilku minutach ( chodzi jak kaczka :X) rzuciła się na łóżko i przez cały czas jęczała : Wyjmij ją! Delikatnie, bo złamiesz jej rękę! Najpierw ją rozbierz! Uważaj! Tylko jej nie upuść! Podłóż rękę pod główkę! ... Ble ble ble
:hahaha:
Teraz wszyscy siedzą nad łóżeczkiem i się gapią od dobrych dwudziestu minut jak zahipnotyzowani. Normalnie rodzinka Adamsów o.O
Cytat:
OSTR? Podobno wydaje płytę w lutym?
Ja nie mogę się już doczekać, będę pierwszy w Empiku :D
Mam nadzieję, że będzie równie dobra jak O.C.B ... Uwielbiam ostrego
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pią 15:17, 22 Sty 2010
Dzisiaj starszy przywiózł do domu rodzicielkę i małego szkodnika.
Chciałem raz w życiu być dobrym dzieckiem i nawet wyszedłem pomóc im się zabrać z samochodu, ale w zamian dostałem tylko opiernicz hahaha I bądź tu człowieku dobry. Wziąłem nosidełko i zaniosłem do sypialni, starsza przytoczyła się po kilku minutach ( chodzi jak kaczka :X) rzuciła się na łóżko i przez cały czas jęczała : Wyjmij ją! Delikatnie, bo złamiesz jej rękę! Najpierw ją rozbierz! Uważaj! Tylko jej nie upuść! Podłóż rękę pod główkę! ... Ble ble ble
hahaha
Teraz wiem, co przeżywał mój brat, gdy 13 lat temu swoim dziecięcym wrzaskiem obróciłam jego świat w gruzy :] Hej, wujku Jigu :D
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Pią 15:19, 22 Sty 2010
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
?
Moim zdaniem jedna z nielicznych piosenkarek która nie robi jakiś sensacji by się promować, jakiś głupot . Taki ładnie śpiewający cichutki aniołek . Lubię tą kobietę :)
Teraz wszyscy siedzą nad łóżeczkiem i się gapią od dobrych dwudziestu minut jak zahipnotyzowani. Normalnie rodzinka Adamsów o.O
Hah :D
JigSaw napisał:
Ja nie mogę się już doczekać, będę pierwszy w Empiku
Taki dobry ten ostr? ;]
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 15:22, 22 Sty 2010
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Pią 15:23, 22 Sty 2010
Teraz wiem, co przeżywał mój brat, gdy 13 lat temu swoim dziecięcym wrzaskiem obróciłam jego świat w gruzy krzywy
Ja jestem już stary i niedługo się wyprowadzę, więc nie odczuję za bardzo na własnej skórze, ale młodsza siostra już strzeliła focha z przytupem i obrażona siedzi w pokoju
:hahaha:
Cytat:
JigSaw, siostrzyczka?
Wolałbym brata :/ Za dużo kobiet w domu, to nie wróży nic dobrego :hahaha:
Za Rhianną nie przepadam, ale uwielbiam na nią patrzeć :D Kojarzy mi się z Victorią Beckham..trochę podobne są do siebie z wyglądu :D A polskich zespołów nie słuchacie? :D
Cytat:
Taki dobry ten ostr? ;]
Więcej niż dobry, jest nieziemski...A koncerty - cud miód i orzeszki :) Pezeta też lubię xD
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pią 15:25, 22 Sty 2010
JigSaw :uscisk: Już siostrzyczka w domku ! Cała rodzinka razem . To dobrze ! Pamiętam to uczucie .. jak mojego brata przywieźli pierwszy raz do domku . Byłam na bok a oni wszyscy zamknęli się w sypialni i zaczęli kąpać małego .
Ale to szybko minęło . Potem do mnie powrócili bo marudziłam . Zobaczysz , wieczorem się tobą zajmą :mrgreen:
A ! Właśnie . To kiedy jedziesz do Zakopca ? :twisted:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Więcej niż dobry, jest nieziemski...A koncerty - cud miód i orzeszki
Dlaczego wszyscy faceci go słuchają?! :twisted: Ja słucham Rocka, wsyztkie rodaje ^^
JigSaw napisał:
Za dużo kobiet w domu, to nie wróży nic dobrego
Pff. XD
Pią 15:29, 22 Sty 2010