No widzisz...Nawet nie pamiętasz, ale ja pamiętam :mrgreen:
Dodano 1 minut temu:
ann witaj ;*
ann napisał:
Machał mi z auta z uśmiechem ! Kompletne zaskoczenie
heh :hahaha:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 13:07, 18 Sty 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 13:08, 18 Sty 2010
aa! Faktycznie... Ciebie jeszcze nie było, jak miałam 1. małża
Mam nadziję, że to nadrobie :mrgreen:
ann napisał:
Widzę że tańczycie i śpiewacie ! To ja się przyłącze
*skacze z radości że są ferie*
:twisted: A ja czekam na Raza
ann napisał:
wiem, wiem ! Ma się ten "urok"
Dlaczego ja takiego nie mam?!
Pon 13:10, 18 Sty 2010
Hej hattrick , kochanie . Jak tam samopoczucie ? A Ty jesteś bardzo fotogeniczna , widziałam !
Jak się zdjęcia udają to może Wam coś pokażę . Jak będziecie chcieli :wink:
Pon 13:12, 18 Sty 2010
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Pon 13:13, 18 Sty 2010
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Pon 13:13, 18 Sty 2010