wymysli mi ktoś fajny tekst na Huddy baner? :D Nic mi na myśl nie przychodzi, a pisanie w kółko Huddy albo Love juz mi się znudziło :)
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 14:45, 22 Gru 2009
Ewel Hej ;)
Sal Witaj! Widać, że świetną miałaś wigilię ;)
Dodano 1 minut temu:
Ulka *tarza się po podłodze ze śmiechu*
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 14:50, 22 Gru 2009
Ewel, hej, miło Cię znów widzieć! ;)
Moje toksyny dobrze się mają we mnie w środku, nie będę ich wylewać na forum.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ulka Dobijasz mnie! :hahaha: *nie może przestać się śmiać*
Wto 14:54, 22 Gru 2009
maybe, no oczywiście :D Było tak wspaniale... Aż się wzruszyłam w pewnym momencie. Jak dyrektor mówił, że spotykamy się ostatni raz przy wigilijnym stole...
Ewelciu, to już jesteś zaprawiona w wigilijnych bojach :P
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 14:57, 22 Gru 2009
Sal U nas był ochydny barsz z torebki (pewnie Winniary, bo taki wodnisty) i krokiety z kapustą, których nikt nie tknął xD I obowiązkowo kolędowanie z gitarami i bębnem :D
Wto 15:02, 22 Gru 2009
maybe, u nas też był barszczyk Winiary, ale nikt nie narzekał, wypiliśmy szybciorem. A z jedzenia nikt nie ruszył tylko śledzi, które robiła wychowawczyni. Może niezbyt to grzeczne, ale baliśmy się, no ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Wto 15:09, 22 Gru 2009
Sal Heh...Po wigili latalismy po całej szkole szukac nauczycieli, żebys ię z nimi podzielić opłatkiem. Ja poszłam do pana od histori, przebrana już ze stroju diabła, ale nie zdążyłam zmyć węgla z twarzy..I pan do mnie mówi: Co jestes dibłem? To zyczę Ci żebyś zeszła z tej diabelskiej drogi na ta anielską ;)
Wto 15:13, 22 Gru 2009
zarówno w częściach oficjalnych, jak i nieoficjalnych :twisted:
:hahaha: Nie wnikam, nie wynikam...
Wto 15:21, 22 Gru 2009