Ja to mam dzisiaj zawaliste szczęście :roll: zgubiłam płytę Alice in Chains... najlepsze jest to, że kupiłam ją, wyjęłam z filii i zgubiłam :shock: idę szukać, bo chcę jej posłuchać w końcu :roll:
Dzień Dobry ;* Ja tylko na momencik, Jak się udała imprezka? ;)
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 12:48, 20 Gru 2009
Witajcie!
No co Wy, chce Wam się odśnieżać? :shock: Przecież mamy niedzielę, trzeba święcić dzień pański.
*rozkłada się przy kominku z kubkiem herbatki z dziką różą*
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 12:52, 20 Gru 2009
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 12:53, 20 Gru 2009
Ja tam jestem tylko ciałem, bo czytam sobie relacje z koncertu GD w Polsce i mój duch odpłynął :P
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 13:50, 20 Gru 2009
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 13:52, 20 Gru 2009