Tak, to oni! Już Cię lubię :mrgreen: Aczkolwiek Pain[ nie jest moim ulubionym utworem.
Adamos napisał:
Ja słucham Nickelback i Green Day.
Ja ciutkę Green Day'a słucham, ale dla mnei grają zbyt... delikatnie. :wink: Chyba wolę nieco ostrzejsze brzmienie. Oprócz 3DG lubię Three Doors Down, Red, My Chemical Romance i z polskich to nawet Farben Lehre.
Adamos napisał:
A poza tym kiedy będzie kolejna cześć Twego fika?
Którego? :cfaniak: Czytałeś mojego ficka? :shock:
Dodano 2 minut temu:
Ulka95 napisał:
Mogłabyś być i siostrą xD
:głupek: Chyba jesteśmy zbyt mało podobne do siebie. :roll:
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Czw 19:31, 10 Gru 2009
Czytałem:D
Tego w którym okazało się ze dziadek House' a to Hitler, chyba nazywał się "Ciamciaramcia, czyli głupawka w wieczorne popołudnia".
Miło mi że mnie już lubisz :oops:
Jeszcze nie wiem, czy Cię lubię, aczkolwiek na pewno będę do Ciebie podchodzi z odrobiną sympatii :wink: W moim wykonaniu odrobina, to nawet sporo. :wink:
Adamos napisał:
Tego w którym okazało się ze dziadek House' a to Hitler, chyba nazywał się "Ciamciaramcia, czyli głupawka w wieczorne popołudnia".
Aaa... to :roll: Będę pisać dalej, ale wpierw chcę skończyć jeszcze inny :wink: Obiecałam wstawić część w październiku, ale brak nathcnienia :?
hattrick ale tego zad bez cyferków nie policzę choćby tak żeby wzór wyszedł bo trzeba porównać omegę do v i potem policzyć odległość A od Bi potem policzyć v cząsteczek .
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Czw 19:41, 10 Gru 2009