Cuddy z kangurem, na górce obok kościoła Św. Sebastiana w Wieliczce, kiedy Doda wygrała Eurowizję, leżeli i obserwowali, jak spada na nich dziadowski satelita, aby wykopać Cuddy z objęć Lucasa.
I jeszcze raz:
Kto?
Spojler:
Damon Albarn
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Pon 15:59, 30 Lis 2009
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:34, 06 Gru 2009
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 20:58, 07 Gru 2009
Rezultat:Damon Albarn ze Św.Mikołajem w krzaczku neidaleko drogi w wigilię szukali Nemo, ponieważ ścigał ich komornik.
:lol: No to jescze raz:
Kto?
Spojler:
Jadwinia(z książki Mikołajek)
Sro 15:33, 09 Gru 2009
Jadwinia(z książki Mikołajek) z Russelem Hobbsem pod pokładem chińskiego tankowca podczas zimowych zbiorów truskawek włamywali się na komputer ToAra aby upić się ze Świętym Mikołajem soczkiem pomarańczowym :D
Kto ?
Spojler:
Rudolf Czerwono-nosy Renifer
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 14:57, 22 Gru 2009