le Soleil hej :*
u mnie wszystko ok oprócz forum [patrz parę postów wyżej mój wpis], ale mam nadzieję, że niedługo to też będzie w porządku :D
a co u Ciebie?
Dodano 1 minut temu:
Raz witaj :uscisk:
może mi pomożesz w informatyce :D? chyba jeszcze czegoś nie mogę zrobić ;)
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Sevir ano to ja myślę, że jakaś obca cywilizacja, do której przez odległe galaktyki dotarły fale serialu House, próbuje wykorzystać twój komputer do przetłumaczenia tego forum na klingoński czy jakis inny język kosmiczny 8) a u mnie nic nadzwyczajnego, jestem w domu (w innym mieście) u rodzinki, korzystam z dobrodziejstwa posiłków robionym mi przez tatusia (eh, ale mi dobrze :D)
_________________ DAVID BOWIE Wysłany:
Nie 16:32, 29 Lis 2009
Doma ja też chce takiego pierniczka *oblizuje się*
Sevir, ja tez jej fiszkę wysłałam, od ciebie, jako ja :P
Nie 16:35, 29 Lis 2009
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Witajcie :* :lol3: Dziś w naszej szkole organizowany był Kiermasz . Byłam na trzy tury .
Raz : o 9 . Zanosiłam ciasto
2 RAZ : o 12 . Z mamą i braciszkiem . Oczywiście był p.N. i byłoo super !
3 RAZ : O 14 poszłam z Betti . Iii poznała p.N. , a przy wyjściu spotkaliśmy House'a . Niestety wychodził i nie odpowiedział na moje wesolutkie "Dzień Dobry" .
Kupiłam sobie 2 kartki (mojej roboty), jeeech !