Dzień dobry, witam was w całym moim rozleniwionym jestestwie...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
margolcia-1984 nie było mnie chwilkę, już odpowiadam :-D do Opola jadę, wracam w piątek.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 14:49, 29 Lis 2009
Wydaję mi się, że Lucasa dali tylko dlatego, że nie mieli kogo innego. Bo jest jeszcze jakiś wspólny znajomy (mężczyzna) Cuddy i House'a? No w sumie jest, ale wątpię, że by dali takie Mormona tudzież Trittera :P
Wydaję mi się, że Lucasa dali tylko dlatego, że nie mieli kogo innego. Bo jest jeszcze jakiś wspólny znajomy (mężczyzna) Cuddy i House'a? No w sumie jest, ale wątpię, że by dali takie Mormona tudzież Trittera Razz
Jak już musieli dać kogoś na siłę, to można było np. Wilsona wyswatać na chwilę z Cuddy. On przynajmniej jest fajny, taki słodziak :wink:
Witajcie :D
Właśnie oglądałam "Narzeczonego mimo woli" i zaraz mi się humor poprawił :mrgreen:
Nie 15:00, 29 Lis 2009
Uważajcie, bo Kalpana go lubi :-D a właśnie, ostatnio dręczy mnie pewna sprawa, zawsze zapomnę zapytać: jak tam te gazety, których poszukiwałaś? :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 15:00, 29 Lis 2009
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
ja nie wiem, jak Cuddy może sie kleić do Lucasa Confused
Też tego nie rozumiem. Może nie jest zły, ale kompletnie do niej nie pasuje. Cuddy należy całą duszą do House'a i nic tego nie zmieni. Tego będę się trzymać. Nawet jeśli w 7 sezonie całkiem ich rozłączą, ja i tak jestem HUDDY!!!!!
Dodano 2 minut temu:
Kalpana napisał:
Psioczycie, psioczycie... Ja już to wiem Razz.
Sorry, już się zamykam. Zawsze jakoś tak mnie to dręczy, że szukam tu wsparcia dzisiaj.