hattrick, to ubranko... xD Ekhem, to na wieczór panieński było przygotowane :D
margolcia-1984, my się chyba jeszcze nie znamy :) *podaje łapkę*
Junius, aż mi się wesoło zrobiło :) Miło mi, że ktoś się cieszy z mojego przybycia :D
i
Korn, mój brat ^ ^ Wysłany:
Nie 13:37, 29 Lis 2009
margolcia-1984 my też się właściwie nie znamy, ale mimo tego już złapałyśmy wspólny język :-D miło mi ;*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 13:39, 29 Lis 2009
Cieszę się, że moja kolekcja skarbów będzie regularnie oglądana :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 13:41, 29 Lis 2009
Diane również kłaniam się nisko. Myślę, że jeszcze się poznamy. Właśnie postanowiłam się tu rozgościć. Z Junius np już się zaprzyjaźniam :lol: Ma tę samą fazę na House'a i Lisę co ja
hattrick, jak mówiłam o premierze 6 sezonu, to nauczycielka kazała mi usiąść na miejsce :P Od zeszłego roku jest już porządnie dotknięta przez moją housową obsesję...
hattrick, jak mówiłam o premierze 6 sezonu, to nauczycielka kazała mi usiąść na miejsce Od zeszłego roku jest już porządnie dotknięta przez moją housową obsesję...
:? To już jej problem. Chyba możesz wybrać wydarzenie, które dla ciebie jest ważne, a nie dla niej. Więc ona nie powinna mieć już nic do powiedzenia.
Dodano 31 sekund temu:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O co chodzi z tym omamianiem? Kiedy?
na wieczorach różne rzeczy się dzieją... gdybyś wiedziała co Ulka robiłą z Draco...
margolcia-1984 ja dzień i noc mogła bym o nich nadawać, więc jak byś czuła chęć porozmawiania z kimś, to zapraszam na gg, czy coś :lol: szczególnie mam fazę na Lisę E. xD :zakochany:
Nie 13:48, 29 Lis 2009