Konkurs biologiczny, na poziomie matury rozszerzonej, napisałem na +70%, tym samym przeszedłem do następnego etapu, a tym samym mam 6 z biologii na koniec i wszystkie kartkowki z glowy :)
Biolożka(dobrze?) powiedziała, że jest tak trudny, że każdemu kto przejdzie stawia 6 na koniec. I się doigrała :)
Ostatnio zmieniony przez Alan dnia Sro 18:20, 25 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Sro 18:17, 25 Lis 2009
Koleżanki malują sobie paznokcie, a ja oglądam stare zdjęcia z moim byłym i się maltretuję, haha. Doszłam do wniosku, że byłam z drugim Lucaskiem przydupaskiem.
DOMA chyba widziałam ten program kiedyś późno wieczorem.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 18:21, 25 Lis 2009
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 18:28, 25 Lis 2009
hahaha, ja już mamie i babci tłumaczyłam wszystko, bo mogły by nie zrozumieć o co chodzi :mrgreen:
Lecę :mrgreen: wpadnę potem, miłego oglądania DOMA :mrgreen: :*
Sro 18:32, 25 Lis 2009
Ja też niecierpliwie czekam na Housa. A po tym odcinku, bo to ostatnim prawda?, oglądam 6 sez. na necie. Nie jestem aż tak cierpliwy :D
Sro 18:33, 25 Lis 2009
boski jest ten filmik, I love this :mrgreen: jeejjjj, brakuje mi takiego Huddy.
Ostatnio zmieniony przez Juniuś dnia Sro 18:37, 25 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
Sro 18:36, 25 Lis 2009
Ale wiocha... Ogłosili kandydatów do polskich preselekcji na Eurowizję i oczywiście zabrakło murowanego faworyta, bo tak się uwidziało komisji :/. Powinni gryźć dawno glebę z takim gustem, a nie pakować się do czegoś na czym się nie zna... A to Polska właśnie.
Sro 18:40, 25 Lis 2009
A to takiego pana, który za swoją propozycję zbierał pochwały zarówno w Polsce, jak i poza nią. Fajna, typowo eurowizyjna piosenka, która mogłaby zostać zauważona - niestety j.o. komisja miała o tym inne zdanie.
W ogóle te polskie eliminacje są zawsze jakieś nietrafione... Jest w Polsce trochę wykonawców, którzy mieli by szanse na Eurowizji, a wybierają takie nijakie. Nie wiem jakie to jury ma kryteria...