*wznosi toast za swój 1300 post*
tym razem tylko soczek, bo nie wypada pić jak się bierze silny antybiotyk :P
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 12:19, 22 Lis 2009
Ja korzystam z okazji, że czuję się lepiej i jestem. Jednak nie pocieszam się za bardzo, że moja choroba odchodzi, bo wczoraj w dzień też było ok, a wieczorem miałam wrażenie, że odejdę na tamten świat :roll: ta gorączka mnie tak wykańcza.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 12:28, 22 Lis 2009
Wiem, dlatego właśnie od kilku dni nie znoszę wieczorów. Jedynym plusem mojej choroby jest to, że znowu tydzień będę siedziała w domu, mam zwolnienie do piątku :P ale jest też tego minus - znowu się rozleniwię i nie będę chciała wracać. Jakbym miała zrobić bilans listopada wyszłoby, że połowę miesiąca spędziłam w domu.
Nie 12:34, 22 Lis 2009