No tak Majek :) Pomijając fakt, że ja mam 200 m do szkoły :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 18:45, 19 Lis 2009
Doma, ja myślałam, że z tym trójkącikiem to był żart :3 Ale w sumie to dobrze, że się rozpadło...
I było moje ukochane "I'm Chuck Bass"! Myślałam, że ómrę, jak on to powiedział tym swoim głosem ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Majek, dokładnie tak samo miałam. z tymże pod samym domem miałam kiedys podstawówke, to już jakoś się przywykło
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Czw 18:52, 19 Lis 2009
Shee, pomieszały mi się odcinki, myślałam o poprzednim :P Taak "I'm Chuch Bass" było! I była też Lady Gaga :D Ogólnie to coraz bardziej mi się ten 3 sezon podoba!
Ostatnio zmieniony przez DOMA dnia Czw 18:53, 19 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
Ja tu męcze "Anie z Zielonego Wzgórza" i jakos nie mogę jej za nic skończyć cyztam, bo po pierwsze lektura, a po drugie wszyscy mówią, że fajne.Ja tam nie lubię takich książek :roll:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 18:53, 19 Lis 2009
Lady GaGa zrobiła całkiem fajny show, aż mnie zaskoczyła ;) Ta piosenka mi się nawet spodobała :D
A Jenny mnie irytuje strasznie, coraz gorsza się robi. Już nawet Chuck jej zwrócił uwagę! (Chuck!)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
maybe_55, "Ani z Zielonego Wzgórza" nigdy nie czytałam ani oglądałam, a obecnie się męczę z "Syzyfowymi Pracami"... Tzn. mam zamiar się męczyć, bo jeszcze nie zaczęłam :P
Shee, Jenny... Masz rację. Ale w sumie to jest mi obojętna, jakoś bardziej mnie interesują Chuck i Blair, i Lily i Rufus,
Spojler:
u których niedługo się zacznie wreszcie coś dziać :)
Czw 18:59, 19 Lis 2009
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Czw 19:00, 19 Lis 2009
DOMA Syzyfowe Prace? Moja kuzynka to czytała i mówiła, że starsznie taki no..taki "ciężkie" do przeczytania, ale nie chce Cię zniechęcać :D
Czw 19:01, 19 Lis 2009
DOMA, "Syzyfowe prace" to już na pewno lepiej niż Ania... ja do końca tej książki nie zmęczyłam xp
Ostatnio zmieniony przez sinaj dnia Czw 19:02, 19 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
Czw 19:02, 19 Lis 2009