Nemezis a ja jeszcze nie mam dzisiejszej płyty. Mama zamawia w kiosku i odbierze dopiero w poniedziałek. Oby tylko ta kobieta nie zapomniała odłożyć, bo zabiję! haha ^^
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 21:31, 13 Lis 2009
mrrrr...
*cichutko mruczy*
:twisted: :twisted:
moją płytę mam dzisiaj odebrała :):)
nawet nie wiecie jaką dumą napawał mnie widok pełnej kolekcji 1 sezonu xD
Ostatnio zmieniony przez Juniuś dnia Pią 21:38, 13 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 21:35, 13 Lis 2009
Witaam Wszystkich! Ohh jaki mam humor ;D Ręka nadal mnie boli. O czym rozmowa? ;> Nemezis Świetne zdjęcie ;D
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer Wysłany:
Pią 21:36, 13 Lis 2009
Nemezis hot, hot, hot :shock: biorę je obie! I Lisę :twisted:
Pią 21:36, 13 Lis 2009
Pią 21:40, 13 Lis 2009